Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Mazec prostě. Líbí se mi, že to vůbec někdo vymyslel a defacto tak s celým systémem totálně vydrbal :D

Řidičák od 17 let, neplatí zákazy pro nákladní vozidla, žádný tachografy a omezení doby řízení, zelená nafta, zemědělské dotace na pořízení :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle vypadá, že to někde venku zmoklo a zůstal na tom vysrážený bordel. Jeep sice vystavuje často špinavý auta, ale mají na tom vždycky naplácaný bláto, tohle není ani naleštěný, ale ani zasraný. Taková polovičatá práce :D

Odkaz ke komentáři

Dej volovi funkci... :lol: Ale faktem je, že do jisté míry jsou ty značky definovaný tak, že by se mělo parkovat podle symbolů. Ale je otázkou, kde je definován ten vlastní symbol autíčka, resp. kde má autíčko předek a zadek. Já to samozřejmě můžu poznat, ale taky nemusím. A chtěl bych vidět tu argumentaci správního orgánu, kde by vzal definici autíčka, kde je v zákoně řečeno, co je předek a co je zadek, resp. kde má autíčko výfuk :D

IP 11f: Parkoviště částečné stání na chodníku kolmé nebo šikmé
Značka označuje místo, kde je dovoleno zastavení a stání.
Symbol, uvedený ve spodní části značky, vyznačuje stanovený způsob stání na parkovišti. Poloha vozidla při kolmém nebo šikmém stání musí odpovídat poloze vyjádřené symbolem uvedeným na značce nebo dodatkové tabulce.
Na chodníku nesmí zastavit ani stát vozidlo o nejvyšší povolené hmotnosti převyšující 3500 kg, jednonápravový traktor, motorový ruční vozík a pracovní stroj samojízdný.
Odkaz ke komentáři

Uryvek z mailu : )

Jak jsem již zmiňoval, obsazuji několik zajímavých pozic v oblasti SAPu, zejména pro kompeteční centrum Škoda Auto, které spravuje SAP pro celý koncern VW.

Tak chlapi... a ted uz jde vopravdu do tuhyho :D ja vam ty internety a pocitace zakazu ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Tak jsem včera a dneska viděl poprvé měřit PČR v obytné zóně. Měřili Pryglu na úseku od Lva do Kníniček a u cukrárny to vybírali. Od čerejška jsem tam o nich věděl a tak jsem dnes pár spěchálkům co se mně nalepili na zadek a málem si ťukali na čelo, zachránil možná noty.

Bacha na ně, už měří i v zástavbách.

Honza

Odkaz ke komentáři

Jo, to bylo maso :palec: Já: Nejde mi zapnout pásek u přilby. Borec: Neřeš, ona neuletí :smich: Jinak jsem v telce viděl, že na těch čtyřkolách jezdí třeba i v Moravským krasu, hlídají tam parkoviště, nedávno hledali v lese nějaký zapomenutý školáky a tak :)

Odkaz ke komentáři

No ty kokso, ta by poznala co je to středověk :prcprc::prcprc::prcprc: Ale boty teda katastrofa, bych ji v nich chtěl vidět pajdat někde v terénu :rolleyes:

Jinak jsme se tu nedávno bavili o městských škrábancích...tak nedávno nám někdo jebnul dveřma přední blatník a dneska zadní nárazník. Do města fakt patří offroad, to mi nikdo nevymluví :wallbash:

IMG_20160422_155839.jpg

Odkaz ke komentáři

Kontakt samozřejmě žádnej, navíc to je takový divný škrábanec. To bílý na nárazníku byl prášek, jako kdyby to někdo posypal moukou. Ten šel setřít, ale pod ním je i podřená barva, takže nechápu, kde se to tam vzalo.

Jelikož tam na rohu baráku visí kamera, tak jsem volal PČR, ať kouknou na záznam, jestli tam není něco vidět. Jenže operační to místo "našim" pěšákům na služebně předal na dopravní inspektorát, přijela tam nehodovka a samozřejmě mladí kluci byli hned strašně chytří, že to není odřenina od auta, ale od zdi. To bílý je prý sádra a máti s autem podle nich někde nacouvala do zdi a teď to chce hrát na pojistku.

Tak jsme jim řekli, že ráno to tam postavila v pořádku, odpoledne to bylo takto podřený. Tak pokud to je od zdi, musel ji tam asi někdo dovézt na kárce, odřít s ní auto a pak ji zase někam uklidit. Jsou to vocasové, a to jsem dopraváky vždycky chválil, že jsou jako jedni z mála PČR normální :D

Odkaz ke komentáři

No tak to je detektivka... Olympia taky plná kamer a hlídačů na Segwayi nebo v Hummeru, a stejně nikdo nic. Ještě, že si člověk platí to havarijko, bez něj by to bylo na mašli. Ale i ten nárazník by byl jistě v origo VW servise za nemálo peněz. Na to jsou pak nejideálnější pojistky 1%, ať to tak nebolí, ale samozřejmě než nějaké běhání a vyřizování, kdyby tito blbci radši vůbec nejezdili a nebyli, nebo na sebe nechali aspoň kontakt...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...