TomasB Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Co ale musím uznat, že exteriér z dálky vypadá opravdu hezky. Ale co mi už třeba na podrobnější zkoumání vyrazilo dech, že na i40, což je vlajková loď, nejsou na první pohled nepohledové díly lakovány ve stejné kvalitě jako ty pohledové. Prostě otevřeš kufr a části co jsou vidět při otevřeném kufru byly jen tak poprskané a bez laku. Takové detaily ve finále dělají medvědí službu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Tome... Diky :) verim...ze tohle auto bude o dost lepší jak to predesle ;) S tím lalovanim nemam zkušenost... Mrknu pak do mýho auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Presne. Segra ma i30 a to so ma skoda lakovany (vnitrek kufru, kapota apod) je u hjunde v zakladi barve. Za me hjunde taky nikdy, byt jsem o nem tak hodinu premyslel, jestli mam koupit zanovni i30 nebo zanovni octavii s vice km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Az bude příležitost mrknu se jak je to s tím lakovanim na mem aute ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Gratulujem k novému autu snáď teda budeš chodiť do servisu len na pravidelné prehliadky a nie toľko čo s tou starou ;) Máme v práci túto i30 combi len teda s nižšou výbavou a crdi, je vidieť že hyundai ide dopredu, ale ja by som si ju nekúpil... hlavne že tebe sa páči a nech si spokojný.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 No páni, koukám, že měníš auta pomalu jak ponožky ...Tak teda gratulace, je vidět, že z něj máš radost, tak ať Ti to dlouho vydrží Jinak to popichování na OC fórum tak nějak patří, ostatně Hyundai se taky pořád strefuje do škodovky, takže se holt musíš připravit na odezvu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Diky Lubi... Jen řekni proč by sis ji nekoupil??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Cau Jirko... Diky za reakci :) jojo.. To popichovani beru už s nadhledem ;) auto si uzivam ;) rad bych se s tebou zase setkal osobně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 No tak až budeš potřebovat naštípat dřevo, tak se ozvi ;) ...Teď už mi to jde líp než za mlada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Nesadlo mi to auto do ruky.. gumové radenie, motoru sa vôbec zospodu nechcelo, síce už sme ho trochu rozbehali ale aj tak je to také divné.. palubka sa mi nepáči, rádio vysoko, ovládanie od ruky a tá modrá je nepríjemná hlavne v noci.. tuším ani držiak na 1,5 flaše to nemá vo dverách.. ale tak zase je to lepšie od tej benzínovej 308-čky čo tiež máme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Vypada moc hezký,není fakt nad nový auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Diky Lukasi... ;) to potesi... ;) Skajo... Tak ja něco vymyslím ;) fakt te rad uvidím ;) Lubi... Diky za názor... ;) je to na vkusu každého z nás... Nebudu psát jak se mi to libi... To je už myslím jasne ;) jen s tím razenim s tebou fakt nemůžu souhlasit... Je perfektní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 krátké a méně kvalitní video... :) osvětlení kliky při příchodu k vozu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Dnes jedeme na hory :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Tak si to pěkně užijte, o víkendu by mělo být hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 To doufám... :) zkusím udělat nejake fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Gratulace k novýmu autí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Ahoj Pavle, gratuluju k novému autu a přeju hodně šťastně a spokojeně najetých kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ahoj Milane a Viktore... :) diky moc za prani... Auto je super a moc si ho uzivam :) a co vy... Jak se mate a co vaše auta? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Ahoj Pavle, mám se fajn, auto ještě mám, měl jsem loni úmysl ho prodat, ale bohužel letos mne čeká velký vydání svatba a začne plánované rozmnožování rodiny, takže peníze potečou jiným směrem ^_^ PS : začal jsem zase hrát badec, spíše tedy pinkat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Tak to gratuluji ;) budu držet palce.... :) takže auto v pohodě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 jj stárne jako víno , jen jsem ho chtěl vyměnit za OIII a facelift by šel dál do rodiny, ale vše odloženo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Hmmm... O III :) auto pocka ;) Je fajn ze zase hrajes badminton :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Gratuluji Pavle, uzivej si ho, je moc pekne a at slouzi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 michale ... Diky moc :) koukám ze ty sedlas pěknou karu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Heh, diky, jen na ni mam strasne malo casu, zaslouzila by vice pece holka :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Tise zavidim... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Dnes proběhla montáž pricniku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Ano... :) procpak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.