vorlajz Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 hele nevím... mimo jiné jsem reklamoval roletku... tak bude nová :) ani jsem tam nejel autem, nic neukazoval... napsali si VIN a objednali novou... :) blbě navíjela... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 na firmu taky nevidím problém.... .. jiny podmínky firma nemá.... ... souhlas, mel jsem a mam auta na svoji firmu a vzdy reklamace bez problemu jak u Kie, tak u predchozich Skodovek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 tak to je dobře... ale ještě lepší je, když se nemusí nic reklamovat... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Jo, to každopádně Jinak já to mám celkem jasný - překopal jsem půl auta a k tomu se Jeep staví jednoduše: na záruku zapomeňte. Tak snad nebudu litovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Jirko... ty jsi stejně masér... :) z Raketky do JEEPa :D co se vůbec stalo s Raketkou??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Uvidíme co me čeká... Faktem je ze mi zatím všechny reklamace vyřídili... Mluvím o původní i30... Třebas ten volant... Nechali ho obsit jinou kůži a byl super... ;) Halt Tomas zije v jiném světě... Stále si trvám na tom ze za ty peníze jsem nemohl koupit lip... Možná Ceeda ... Ale u me rozhodl desing a interiér... Ten se mi u i30 líbil víc :) Neboj, já se tam zajedu na ten zázrak podívat a pak dám recenzi. ;) hele nevím... mimo jiné jsem reklamoval roletku... tak bude nová :) ani jsem tam nejel autem, nic neukazoval... napsali si VIN a objednali novou... :) blbě navíjela... :) Vidíš, tohle já třeba u Fordu neznám, že bych musel něco vůbec reklamovat. Stalo se mi to na prvním Mondeu, že mi nedržel opěrák sedadla a malinko se posouval do zadu. Ale to byla jediná věc. Na dalším nic a najel jsem s ním za půl roku 30tkm. A vím že ani pak s ním nic nebylo na záruku, i když už tomu bude končit záruka letos. Na současném 50tkm a absolutně nic po roce. Ty máš furt něco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 A ford stál 380tis. s daní? :) někde ten cenovej rozdíl musí být vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 No proto říkám,že Tom žije v jiných číslech ;) ta roletka je nějaký globální problém... Potýkalo se s tím víc lidí... To jako velký problém nevidím... Cas ukáže... O víkendu chci udělat fotky a recenzi i30... Jako jsem to udělal u F III... A pristi týden mam na víkend i20... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 jsem se teda odhodlal podívat a byl jsem celkem překvapen jak máš ty zápujčky, to se domlouvá jak? ceed-SW-Exclusive.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Jime, za ty prachy ale koupíš Focuse jako prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Tak porad bude Ford ve stejny vybave a podobnym motorem cenove jinde. Navic vzhledove se mi Ceed libi vic, Focus designove tragedie, proste nezajimavy auto. Kazdopadne za tyhle penize bych koukal treba po OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 ambition v 2,0 tdi je za 583, výbavu jsem detailne nehledal, ale já si stejnak nový kupovat nehodlám, ted jsem celkem zvedav na holyho a jeho medvídka, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Jime... Prostě zajdes do autosalonu a domluvís se ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Raketka šla do AutoESA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 A nebo rovnou Mondeo za 529. http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/mondeo/15684081?goFrom=list Focus nový se dá koupit od cca něco přes 300 tis, ale pěknej kousek třeba tady: http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/focus/16164365?goFrom=list 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Palec ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Nova roletka je už nainstalovaná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Tak pristi tyden budu jednu reklamaci resit, prestalo mi svitit denni LED svetlo v levem prednim svetlometu. Myslel jsem, ze jen praskla pojistka, ale zadna na tohle svetlo v aute neni :D Cena predniho svetla s LED a xenonem je 55 tis. za kus :O ... ale co, vyresi to zaruka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Co mas za auto??? :D Má tu někdo GDI??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 ambition v 2,0 tdi je za 583, výbavu jsem detailne nehledal, ale já si stejnak nový kupovat nehodlám, ted jsem celkem zvedav na holyho a jeho medvídka, ambition je proti tomu ceedu ve výbavě holátko ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 já dám na výbavu strašně moc... miluju ty všelijaký volovinky... :) to je hned z jízdy jiný zážitek... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) já sem myslel, že motor, podvozek atd dělá z jízdy občas radost :D každej to máme jinak :D Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 No tak musí to byt mix všeho . Ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 pár fotek z dnešního mytí :) bylo krásně... :) jen to posraný bláto všude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 dnešní projížďka... 25 km ... průměrná rychlost cca 60 km a spotřeba asi 8,7 l :D krapet jsem to pohonil... :D hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Pěkný. Věřím, že sis to parádně užil Já dal teď o víkendu asi 250 km a než jsem najel na dálnici (takže cca do 100 km/h), tak jsem byl na 10,5. Jak jsem najel na dálnici (135 km/h tempomat), tak to vylezlo na 11,5. Pak jsem se zahrabal do bláta a trošku to potrápil, to stoupla spotřeba někam ke 14. A cestou domů to zas trošku kleslo, nakonec jsem dojel za 12,5. Nebyla to ani eko jízda, ani vyložně na krev. Spíš tak na pohodu, sem tam předjetí, párkrát maximální akcelerace jen tak pro radost (automat to nechá točit někam mezi 6500 až 7000 ot), ale většinou celkem v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Ty jsi se zahrabal???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 No, možná by bylo přesnější utopil než zahrabal :D Dokud jsem držel nějakou rozumnou rychlost, tak to jelo. Ale pak jsem zpomalil a sedl na břicho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Za Ballonem? tam stála v úterý a středu voda .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Jj, přesně. Poprvé jsem to vzal mimo tu vodu, kde to na pohled vypadalo celkem suše a pevně. Jenže ve skutečnosti to bylo měkký a dost hluboký, tak mě Michal vytáhl. Pak jsem to vzal podruhé přímo přes tu vodu a už jsem to dal. Sice to bylo tak tak, ale nakonec se podařilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.