SKAJA Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Právě moc ne. Většina lidí to řeší tak, že buď dají bombu do kufru (čímž se pochopitelně totálně znehodnotí kufr, takže se tam člověk ani nevyspí, natož aby tam naložil třeba klec pro psa), nebo vyhodí poslední díl výfuku, co je vzadu pod podlahou kufru, vyřežou tam část karoserie (schránka pod podlahou kufru na vercajk) a hodí tam nádrž. Ale jednak je to poměrně malá flaška (max 50 litrů) a navíc docela neprakticky trčí pod auto, takže stačí o ni někde zavadit a může se snadno urvat (viděl jsem na vlastní oči letos na Slovensku). O něco sofistikovanější řešení je vyhodit ten výfuk, dozadu pod podlahu kufru dát nouzovou nádrž na benzin a původní originální nádrž vyměnit za flašku na plyn. Tam se potom dá dostat relativně slušná nádrž na LPG. Ale je to docela harakiri, protože s tím pochopitelně souvisí přeložení vedení benálu, přetažení elektriky k čerpadlu a stojí to celkem ranec, pokud to teda má trošku vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 sakra, tak jedině toroid do rezervy na hadice no ... nebo na střeše je ještě místo ne? sakra, tak jedině toroid do rezervy na hadice no ... nebo na střeše je ještě místo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Střecha by šla, to je fakt. Akorát bych to pak musel homologovat jako veterána na dřevoplyn :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 tak to je hustý... :D :D :D co si myslíte o této malé změně? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Neviem , ten zadok je negustiozny s oznacenim ,alebo bez . Ale prajem vela bezproblemovych km ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 nj... tak chápu, že se to každému líbit nemusí... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Ještě musíš sundat znak, jestli chceš skrýt to, že jezdíš v hjondéé :D (vtip) ... jinak nevím, je to myslím asi lepší s nápisy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 já jsem hrdým majitelem Hyundai... ;) mě se to právě docela dost líbí bez toho nápisu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Já jsem asi taky mírně pro nápis, bez něj mi tam přijde dost prázdnýho místa. Ale je to skoro pade na pade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 no právě... ona to totiž dle mě dělá dost ta SPZ, která je umístěná "hodně" vysoko... proti nápisu jsem, protože se mi prostě nelíbí ten font.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Ale teď na to tak koukám...pásla by tam nálepka OC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 hh... tak z recese bych si tam mohl dát "malýho souseda z Bolky" ... lol trošku nám přituhlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Slušná ledovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 dneska tu napadlo trochu sněhu.... ale už je zase pryč... nápis jsem zatím nesundal, ... není vhodné počasí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 tak, mladej měl dneska oslavu narozenin... 5 let... fíííha, to je věk... hh ... tak jsme mu udělali dortík... miluje autobusy... no, který kluk ne, co? byla to makačka jako sviňa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Tý jo, kloubák, tak to je hustý To musel mít radost. Každopádně gratulace k prvním kulatinám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 dort je pěkny, ale sem asi jinej kluk, na autobusy sem alergickej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Máro.. ty vole... ty už jsi ale velký kluk... :D Skajo... radost měl, myslel jsem si, že ho nebude chtít krájet, ale nakonec ho chtěl rozkrojit co nejdřív :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Tak to je dobrá práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 díky... není to samozřejmě stoprocentní, ale já jsem s výsledkem spokojený... :) k autu... dneska jsem tam bouchnul LEDky do interiéru a ještě takový krytky na ty očka (na rámech dveří), do kterých zapadnou zámky, když zabouchnete dveře... foto dodám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 tak dneska jsem dokončil výměnu ledek ještě v kosmetických lampičkách a mám to vše hotové... :) takže spokojenost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 twl, dobrá práce ten autobus. To jsi dělal sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 přítelkyně upekla korpus a udělala krémy... a já si vzal pravítko, nůž, váleček atd... :) takže makačka no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Dnes auto na servisu a žádna rez na spodku... to je dobrý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Tak u dnešních aut je to úspěch. To já na fabce mám ještě origo výfuk :D, akorát olejová vana mi už zhnila a musela se dát nová :( Možná už jsem se na to ptal, ale jde u i30 ovládat okna dálkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Lancelote... okna dalkou ovládat nejdou... ja navíc diky bezklickovemu vstupu dálku vůbec nepoužívám... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 jedna fotka z dnešní cesty z Prahy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 a kolik si platil za první servisní prohlídku? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 2.600,- plus muj vlastni olej za 800,- ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 (upraveno) Dik. Protože ta i30 kombi je dle mého lepší než Fabie, která má ubohý 1.2 tsi. Hundaj má v základu 99kw Dělá se tažné na tohle auto Origo? Upraveno Prosinec 7, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.