Vasekk Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 (upraveno) U AP se dají jen doobjednat kratší pružiny na předek, ale musíš koupit kompletní podvozek základní. Pokud nízkej podvozek tak jedině H&R -80/-110/-140 nebo KW Ultralow -80/-120 Upraveno Leden 20, 2015 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Mě bude stačit bohatě obyčejný AP, žádné low hrátky nebudu provozovat :D ....jinak dneska se zase na něčem málo pracovalo.... Prvně jsme udělali folií zrcátkové blinkry do oranžové a už to nevypadá zase tak nudně :D Dále se makalo dál na detailungu a údržbě auta, tudíž jsem vyčistil místa mezi dveřmi u kufru, očistil všechny plasty a dodělal lak po clayi, tedy už i finiš a to 2 vrstva vosku :)...musím říct, že jsem s dodo juice maximálně spokojený!!! ... je to jednoduše zrcadlo :P A nakonec, úklid celé garáže a hlavně jsme jako parta tedka na dílně a tak jsem toho využil a vytvořil si menší "ponk" do garáže ...alespoň mám kde pracovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 luxus, ty blinkry v zrcátku to fest oživily :) a naleštěno máš taky krásně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Tak zase nějaká maličkost, jde to velmi pomalu a hlavně je neustále zima, takže nemohu jezdit, ale i tak první nádrž je zamnou ^_^ a najeto na ní 426km Takže už jsem se dostal na VAG a SuperVAG, takže jsme smazali chyby, co mi nahlásili všechny ledky, co jsem vyměňoval a vrtal jsem se v tom :)....dále jsme nastavili automatické zamknutí vozu, jakmile se auto dá do pohybu ^_^ a také nastavili US svícení předních blinkrů na 30%. Dále na autě, čekám jen na Bořka z HHS, kdy již objednáme kola, nemohu se jich dočkat a hlavně až je tu odtajním B) V poslední době jsem se věnoval své nové stránce a menšímu projektu a tou je VAG Familia.cz, kdo má facebook, možná něco o tom ví :)...takže ted začínáme zkoušet první výrobu samolepek na zkoušku a já rovnou si pro GTIčko nechávám vyrobit pruhy na dveře, tak snad se to bude líbit https://www.facebook.com/pages/VAG-Familiacz/116261841764933 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Tvoje stranka VAG Faimilia .cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 (upraveno) Dzordzino: NENE ...asi jsem to nenapsal zcela jasně Chlapy je podnárazník z ABS plastu dobrá kvalita? Hledám další díly jako je lízátko Edition 30 apod díly ^_^ Upraveno Únor 9, 2015 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 (upraveno) Jojo ABS plast je dobrý materiál pro tyhle účely :) je to snad i stejný jako materiál originálního nárazníku kamaráde :)Edit: Tak ne snad, ale je to stejný materiál :) Upraveno Únor 9, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Super, to jsem potřeboval slyšet takže zadní nárazník bude o nějakou tu korunu levnější než z VW ale přední lipu ED30 nemohu sehnat za nějakou dobrou korunu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) Tak tu mám chlapy pro vás konečně moje vlastní lepší fotky potom co jsem vypucoval a vydetailoval auto před tím než bylo garážováno. U nás bylo tedka o víkend 8-10°C a tak jsem vytáhl GTIčko na projíždu. Celkem jsem už s GTIčkem najel 600km a o tento víkend 200km :D, dnes proběhlo i luxování než se zase vrátilo zpět do garáže :) Po vyluxování nahození zase těch ošklivých gumových koberečků na zimu <_< Než jsem odjel, tak mi přítule pesan skočil do kufru a nechal super šrámy na nárazníku , musím říct, že už jsem vzručnej v detailingu a leštění laku a tak jsem se toho ještě dneska zbavil A poslední foto je tak nějak pro naftaře :D ...byla plná nádrž a najeté km 426...tedka je před půlkou ujeto kolem 200km a dojezd je u tohodle auta úsměvný :D B) ale zase ten požitek z jízdy je nezapomenutelný B) Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 je to pěkny :-) až jednou přestanu jezdit 700 km týdně, tak si taky něco takovýho pro radost pořídím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Pekné fáro a ten cukríkový interiér ,iba tíško závidím, nech robí iba radosť Pekné fáro a ten cukríkový interiér ,iba tíško závidím, nech robí iba radosť Tie sedadílka nie sú z G6? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Ketys: Já už právě na školu nejezdím a od léta už bude konečně služebák a tak nemám co řešit. Je to takový malinkatí (poloviční) splněný sen. lumi: Děkuji, jsem s ním naprosto spokojený :) marian.marcin: Děkuji, dělá mi radost, to je jasné. Ty sedačky jsou originální, tudíš Golf 5 GTI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Nj, to já ještě minimálně 2,5 roku na školu jezdit budu, takže když Octa nebude zlobit, tak mi nějakej ten pátek vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Ketys: Tak také jsem dlouho jezdil na školu a tento rok je to už jinak. Také se dočkáš, třeba ani octu potom nepustíš :) Jinak včera dorazily samolepky a pruh na auto a tak se nalepily a pruh jen zatím půlka, dodělávání bude ve čtvrtek a tak pak nahodím foto :)... zatím jen takto Zde výměna za mnou vyrobený proužek a nápis GTI za nápis Vag Familia.cz ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Chlapy potřebuju radu. Na GTIčku je ET35 na kolech málo že? Někde jsem četl, že je dobré mít ET45 alespoň, někde zase tvrdí, že ne ale to mají spíše nafty, kde to bude asi jinačí ohledně nápravy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Ja mel na svym Gti na OZ 8*18 et 45 vepredu a et 40 vzadu. A s gumama 225/40/18 to bylo tal akorat zaroven. Nekde v tematu bych mel mit nejaky fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Chceš to dať viac dnu že špekuluješ z velkým ET, ja by som dal ešte menej ako 35 ak som to dobre pochopil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 zalezi jak to chces pouzivat a snizovat, jestli chces snizit co nejvic to jde a jezdit s tim jako by v tom byla 1.6MPI protoze hrozi ze pri propruzeni nebo kdyz fakt vezmes neco z ostra ti to rozsekne lem blatniku a nebo jestli chces vyuzit potencialu motoru a snizi spis z pohledu lepsich jizdnich vlastnosti. Muzu pohledat nejaky fotky jak na tri-dvirku lezou/zalejzaji 8J ET48 s 225/40R18. ET35 pri sirce 8 na predni naprave bude koukat uz fest pri cenim pohledu diky tvarovani narazniku takze to bude trosku dost mucholapka na policajty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Upřímně stavák je v plánu na auto do AP ale žádné low hrátky s Géčkem nebudou. Chci využívat ten potenciál motoru a jezdim tedka hodně svižně, takže určitě neřeším totální snížení. Na to bych si koupil 1,6tku nebo nějakou naftu ;) S Bořkem od HHS máme v merku jedny kola, zatím tajnáky :D a ty jsou v rozměru 8,5 e45....šlo mi o to jen, že všude se o těch rozměrech hodně lidi dohadují apod, tak jsem chtěl vědět vaše zkušenosti a rady :) páč mi v tom děsně zamotali hlavu ale ted jsem zase tam kde jsem byl na začátku s čísly ETčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Hele 8,5 nevim, ale s 8 et45 pneu 225/40 a lehce snizenym autem se dalo jet hodne svizne a i pri jakym koliv propruzeni to bylo bez problemu. Ale taky obecne vime ze neni pneu jako pneu co se tyce sirky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 tak na 8.5 sirce mit 225/40R18 je jeste good s tim se bude dat jezdit na pohodu i z ostra rekl bych pokud to tvoje 8.5 ET45 "prepocitas" na sirku 8J tak vychazi ET39 taky mi pripada ze delka polos je jina pro ruzne motorizace pac kdyz jsem resil co na myho golfa a par kol jsem uz zkousel ale uz presne nevim jake, tak proste obcas to bylo tak venku ze se na tom nedalo jezdit. Otazka koli mista je i k tlumici a "hadici" nadrze vim ze pri urcite sirce disku a velikosti ET to bylo az moc blizko te hadici Nevim odkud jsi ale pokud budes mit cestu do Brna muzu ti nabidnout ze muzes zkusit nazout moje 8xET48 a uvidis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Nasel jsem nejaky fotky kdyz jsem zkousel jedky kola od BT ted zjistuju jaka to byla sirka, ET a gumy tenkrat jsme to zhodnotili tak ze na tom bych teda nejezdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Olaf: Tak koukám, že ten golf to má s rozměrama teda pěkně na prd :) Myslím ale, že Hans by dával 215 pneu což by mu trošku místa ještě ušetřilo. A taky myslím, že to budou 19ky a ne 18, ale to vliv nemá. Další věc je ten podvozek. Olaf, ty máš asi sérii ne? Pokud tam dá stavák tak bude určitě o hodně tvrdší a nebude to tolik pružit. Hans: Asi by jsi měl pár disků zkusit nasadit radši před tím, než něco koupíš. Pro jistotu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 ano mam serii ale dost nizkou a tvrdou Rozhodne by se to resilo lip kdyby Hans napsal jakou sirku, profil a prumer chce dat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Kola o kterych jsem jednal s Borkem maji rozmer 8,5j et45 a pneu na to dal 215/40 ci 215/35,jeste sam presne nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 (upraveno) Co jsem se Ti koukal na zahraniční fóra, tak doporučují rozměry 8.5J a ET45 s šířkou pneu 215 jako nejideálnější variantu. To je podle nich ideální. Prý se dá nacpat i 8.5J ET35 s pneu 215, ale musí se vytáhnout přední blatník a upravit nárazník..Edit: jinak psali tam přímo, že takhle to je padnoucí na GTI z čehož soudím, že asi mezi verzí nafta/benzín/GTI bude nejspíš nepatrný rozdíl v rozchodu kol viz. debata výše Upraveno Únor 26, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Tak jsem ještě troškuhledal. Když se podíváš sem tak porovnávají GT, GTI a R32 a dole máš rozměry. Tam je vidět, že u těchto různých motorizací se rozchody předních i zadních náprav liší. Takže určitě i mezi obyčejnou verzí bude rozdíl. Je to asi docela věda vybrat správný rozměr kol na MK5 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Kola o kterych jsem jednal s Borkem maji rozmer 8,5j et45 a pneu na to dal 215/40 ci 215/35,jeste sam presne nevim a 18" nebo 19" ? No ja nevim jestli bych chtel nekde jezdit z ostra na 215/40 na 8.5 - http://www.tyrestretch.com/8.5_215_40_R18/ a uz vubec ne na 215/35 - http://www.tyrestretch.com/8.5_215_35_R18/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Já bych na tom beze strachu jezdil teda > http://www.tyrestretch.com/8.5_215_35_R19/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.