Lap Dog 1 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Ahoj, omlouvám se, zda li zakládám podobné téma... Koupil jsem Octavia II face a mam problémy se zadním okénkem za spolujezdcem... Při vytahování či stahování se ozývají skřípavé zvuky... Dnes ráno jsem rozebral tapec ale bohužel jsem narazil na kryt kvůli vodě a tak jsem dále nepokračoval a snažil jsem se trochu promazat ty gumy a také nic, zvuk stále stejný, nevíte někdo co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Takto mam hotové, rozebral jsem tapec a vyndal lištu mezi ním a okénkem a zjistil jsem, že v liště byla ukryta tyčka od lízátka, nicméně jsem také zjistil, že dveře jsou už uvnitř zkorodované a to je vůz 3 roky starý :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 ten rezavý flek je spodek dveří? Nebyly náhodou měněné? A je to oravdu rez? není to jen nalepený sajrajt ve vosku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Po pravdě nevím, co to je, Já to nezkoumal, jen jsem to vyfotil a dal sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.