Lap Dog 1 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Zdravím, když se chci rozjet a trošku si hraji s plynem, je slyšet klepání z části motoru... Nevím, zda to souvisí se spojkou či je to od motoru... Klepe to jen chvíli než se pořádně rozjedu a není to pravidlem, záleží, kolik při rozjezdu přidám plynu... Mám Octavii II face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Zdravím, kolik máš najeto? Dělá to při vytočených kolech do strany, nebo i v přímém směru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Mám 134 000 a dělá to v přímém směru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Při těchto km by to ještě nemělo být natolik zlé, aby to dělaly vnější homokinetické klouby. To je trochu záhada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Podotýkám, že to dělá jen občas, není to pravidlem... Když se rozjedu normálně tak není nic slyšet ale pokud to trápím při rozjezdu a zastavím se se spojkou tak na půli chodu, je to znát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Podle tohoto popisu to vypadá, že zvuky pochází ze spojky. Netroufám si ale odhadnout, zda je to ložisko,nebo jiná část. Pokud to bude i nadále vydávat podivné zvuky, osobně bych navštívil odborný servis. Možná, že ještě budou nějaké jiné rady od kolegů na fóru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 A když stojíš, a máš volnoběh a sešlápneš spojku, tak to vydává taky, třeba v půlce sešlápnutí, může to být spojka nebo něco ve dvojhmotě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Když stojim a vyslapnu spojku tak vůbec nic. Je mozny, že to bylo třeba i naftou? Natankoval jsem ted u OMV ten Maxx Motion a auto nevydává žádné zvuky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.