Guest Jonas 11 Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Zdravim, dneska jsem projel octavku III 1,6 TDI (najeto 45 000 km rok a pul starou) Pri trochu sviznejsim rozjezdu kdy se kola zacnou protacet se z vyfuku vyvalilo docela dost koure , no spis uz to byly saze :)) a po asi dvou km sviznejsi jizdy se na displeji ukazala prumerna spotreba 11 L. Deset let jezdim s benzinem a toto neznam. Je to normalni ? Popripade jak poznam zda je motor O.K ? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Nevypalovalo se DPFko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 To Dpf -ko múdra to vec ,nové auto a dymí jak cigánsky žigulák- nakopať do vajec toho debila čo ho vymyslel . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 CR nezvyknu dymit len tak, tam nieco nebude v poriadku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jonas 11 Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 CR nezvyknu dymit len tak, tam nieco nebude v poriadku. Diky , no v utery se chystam auto jeste jednou projet. Pokud resetuju prumernou spotrebu tak po ctvrt hodince jizdy by mi pocitadlo mohlo snad napovedet jak na tom motor je ?? jak uz jsem psal s dieslem nemam zkusenost . Nevypalovalo se DPFko? Tak to nevim , jen mi prodavac rikal ze auto prave privezli na nakladaku a delsi dobu s nim nikdo nejel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Tak to se klidne mohl vypalovat filtr, tomu by odpovidala i vyssi spotreba. Az to budes priste projizdet, tak po zahrati tomu zkus nalozit. Auto s filtrem by kourit nemelo, teda krom vypalovani DPFka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hravec Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 v poslední době jsem si také vsuml kouře ve zpětném zrcátku proti světlům auta co za mnou v noci jede... Dost mě to překvapilo, filtr se v tu dobu určitě nevypaloval, vcelku to sleduji, nicméně frekvence vypalováni je u mě cca 300 km, cožž se mi zdá málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 v poslední době jsem si také vsuml kouře ve zpětném zrcátku proti světlům auta co za mnou v noci jede... Dost mě to překvapilo, filtr se v tu dobu určitě nevypaloval, vcelku to sleduji, nicméně frekvence vypalováni je u mě cca 300 km, cožž se mi zdá málo Frekvencia regenerácie je u mňa tiež dosť častá- cca 250-300 km, pýtal som sa na to v škodovke, lebo sa mi to zdalo príliš často , povedali mi, že je to v poriadku a robí sa to tak často preto, aby sa ten filter len tak ľahko nezaplnil... Čo sa týka dymu, tak osobne som spozoroval len keď bol motor studený, ale to zrejme šlo o vodnú paru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hravec Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 no nezdálo se mi ze jsou to vodní páry, u benzinu snad, ale u nafty? A bylo to při větší zatahu do kopce při najíždění na dálnici v Brně u Globusu, směr Svitavy... A schválně jsem to zkoušel, resp. Sledoval vícekrát, večer, kdy je to proti světlům vzadujedouciho auta patrné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 no nezdálo se mi ze jsou to vodní páry, u benzinu snad, ale u nafty? A bylo to při větší zatahu do kopce při najíždění na dálnici v Brně u Globusu, směr Svitavy... A schválně jsem to zkoušel, resp. Sledoval vícekrát, večer, kdy je to proti světlům vzadujedouciho auta patrné... ja som dym na mojej Octavii ešte nespozoroval, ale máme v rodine ešte Francuza HDi a tam ak je vonu zima ide z výfuku nejaký čas vodná para, potvrdil mi to aj servis. Každopádne, ak máš auto v záruke, neváhaj navštíviť servis, veď za to nič nedáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.