Přejít na obsah

Těhlice Cupra R/Audi S3 swap

numikk

Doporučené příspěvky

Zdravím, po dnešním dostavení s původními těhlicemi a poloosami na 1.8T Agu 5q jsem dospěl k závěru že musím stejně obě poloosy dát nové a ložiska v těhlicích taktéž, tudíž vážně uvažuju o swapu těhlic i poloos z Cupry nebo S3ky
Můj hlavní dotaz je, zda dostanu na mojí současnou 5q převodovku poloosy z těhle aut a dále jestli mají stejnou rozteč na držáky třmenů jako 1.8T/RS(mám za to že jo, ale radši se ujistim).
Toť vše, samozřejmě pokud by někdo rovnou věděl o pěknějch těhlicích a polofčelách tak sem s nima.
Díky za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři

Horní stavitelný uložení už mám, mám objednaný i nástavec na spodní čep, ale chtěl jsem jít na max ačka....stejně mě brzo čeká výměna spojky, tak pokud najdu za rozum komplet na předělání 6q, koupím ho....pokud ne vrátim se zpět k obyč setupu....každopádně dík za reakci

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

využiji tohle vlákno, abych nezakládal zbytečné nový, kdyby nikdo neodpověděl

Když chci dát na svoji RS ty kovaný ramena z Cupry R, osadím je silentblokama a čepama určenýma pro taky pro Cupru R samozřejmě, budou mi ty čepy sedět do RS těhlice nebo musím shánět taky těhlici z Cupry R? Nejde mi o snižování auta, ale o funkčnost.

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

to vím a bál jsem se toho, kdyby se musely dávat těhlice, tak bych do nich koupil vše nový, a nevím jestli se to vyplatí, když už mám teďka vše vyměněný, auto snižovat nehodlám.

má to jinak nějakou další výhodu než pro lepší snižování auta ty kovaný ramena, a těhlice s nizším čepem a uchycením čepů řízení zespodu, než to co má RS z výroby s tím že mám v ramenou silentbloky z Cupry?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...