Přejít na obsah

motor vypadne mezi 2500-3500 ot/min

Guest KadelHP

Doporučené příspěvky

Guest KadelHP

Zdravím mam problém s motorem 1.6 TDI CR.Motor se chová bez problému v běžném provozu ale jak mile se vjede na dálnici nebo na delší úsek a otáčky se drží kolem 2500-3500ot/min tak z nenadání vypadne cca na 3s ubere plyn nelze jej přidat jako když dáte nohu z plynu.Bud tuto chybu musím vyrušit zmáčknutím spojky nebo nechat motor spadnout na volnoběh.A pak následně můžu přidat ale závada se opět projeví pokud udržuji zvýšené otáčky.Nemáte s tím někdo zkušenost.

Diagnostika: žádné závady a nesvítí žádná kontrolka

Odkaz ke komentáři

Zdravím mam problém s motorem 1.6 TDI CR.Motor se chová bez problému v běžném provozu ale jak mile se vjede na dálnici nebo na delší úsek a otáčky se drží kolem 2500-3500ot/min tak z nenadání vypadne cca na 3s ubere plyn nelze jej přidat jako když dáte nohu z plynu.Bud tuto chybu musím vyrušit zmáčknutím spojky nebo nechat motor spadnout na volnoběh.A pak následně můžu přidat ale závada se opět projeví pokud udržuji zvýšené otáčky.Nemáte s tím někdo zkušenost.

Mal som podobný problém, len stým že mne to hodilo auto do núdzového režimu (po reštartovaní to bolo znova OK) a bolo to nízkym tlakom prívodu paliva. Takže sa vymenil palivový filter a už to bolo v pohode. Možno treba skúsiť aj túto možnosť.

Odkaz ke komentáři
Guest KadelHP

Díky za radu filtr jsem dal novej hned ale žádná zmněna zkusil jsem to i bez něj.Mám podezdření na nedostatek tlaku podavacího čerpadla.Ted to je ve škodovce a nevěděj si stím rady už jem byl ve dvou.

Díky všem za rady.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
Guest KadelHP

Vyřešeno, sice za dlouho ale přece, čidlo otáček klikové hřídele,

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...