Lukin23 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Zdravím mám O1 81kw a vše je v pořádku auto táhne ikdyž je pravda že někdy trošku míň ale ručička se zastavi při 5 rych. st. na 115km/h a cca 2200 ot/m a dál to nejde ani za boha... Myslíte že je vadné turbo nebo problém někde jinde ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 takže to v tý rychlosti padne do nouze a přestane táhnout na jinou rychlost to dělá taky? chtělo by to vag a kouknout co to píše,může to bejt třeba váha vzduchu nebo přituhlá regulace na turbu základní otázka jak je na tom palivový filtr ?? a čistils někdy v nádrži sací koš?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukin23 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 takže to v tý rychlosti padne do nouze a přestane táhnout na jinou rychlost to dělá taky? chtělo by to vag a kouknout co to píše,může to bejt třeba váha vzduchu nebo přituhlá regulace na turbu základní otázka jak je na tom palivový filtr ?? a čistils někdy v nádrži sací koš?? auto mám od známého automechanika je tam všecko měněné auto do nouze nepadne vubec jede normálně... včera jsem večer jel trasu cca 90km a auto jelo naprosto v pořádku kdy jsem se dostal až na 160km/h víc mi to okolnosti nedovolily :) no možná bude načaté turbo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 auto mám od známého automechanika je tam všecko měněné auto do nouze nepadne vubec jede normálně... včera jsem večer jel trasu cca 90km a auto jelo naprosto v pořádku kdy jsem se dostal až na 160km/h víc mi to okolnosti nedovolily :) no možná bude načaté turbo... Rikas ze je od mechanika a ze je vse menene ... tak kdyz je podle tebe vse menene tak jak muze byt nacate turbo ? :D ale asi jsem pochopil jinak jen ze to tak vyznelo :) no kazdopadne bych to taky videl na nouzak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukin23 Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Rikas ze je od mechanika a ze je vse menene ... tak kdyz je podle tebe vse menene tak jak muze byt nacate turbo ? :D ale asi jsem pochopil jinak jen ze to tak vyznelo :) no kazdopadne bych to taky videl na nouza Vse je menene az na turbo a spojku on cosi o turbu říkal ale nebyl si jistej proto se ptám tady kdyby to spadlo do nouzaku tak auto hlasí nějakou chybu-kontrolku ne ??? mě nic neblikám někdy auto jede na pul plynu ale většinou jede úplně normálně napíchnu to na vag a uvidíme třeba to bude hlásit jinou chybu... kdyžtak turbo se dá sehnat kolem 5000.- ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Vse je menene az na turbo a spojku on cosi o turbu říkal ale nebyl si jistej proto se ptám tady kdyby to spadlo do nouzaku tak auto hlasí nějakou chybu-kontrolku ne ??? mě nic neblikám někdy auto jede na pul plynu ale většinou jede úplně normálně napíchnu to na vag a uvidíme třeba to bude hlásit jinou chybu... kdyžtak turbo se dá sehnat kolem 5000.- ne ? pri nouzaku se ti zadna kontrolka nerozne :) aspon teda me ne ... vag vyhodi tusim moc tlaku v turbu nebo malo ? ted uz presne nevim napichni a uvidis je tady otom plno diskusi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 I s turbem v nouzi to jede víc jak 115km/h... tipnul bych málo nafty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.