Přejít na obsah

Rady-Turbo?

Doporučené příspěvky

takže to v tý rychlosti padne do nouze a přestane táhnout na jinou rychlost to dělá taky?

chtělo by to vag a kouknout co to píše,může to bejt třeba váha vzduchu nebo přituhlá regulace na turbu

základní otázka jak je na tom palivový filtr ?? a čistils někdy v nádrži sací koš??

auto mám od známého automechanika je tam všecko měněné auto do nouze nepadne vubec jede normálně... včera jsem večer jel trasu cca 90km a auto jelo naprosto v pořádku kdy jsem se dostal až na 160km/h víc mi to okolnosti nedovolily :) no možná bude načaté turbo...

Odkaz ke komentáři

auto mám od známého automechanika je tam všecko měněné auto do nouze nepadne vubec jede normálně... včera jsem večer jel trasu cca 90km a auto jelo naprosto v pořádku kdy jsem se dostal až na 160km/h víc mi to okolnosti nedovolily :) no možná bude načaté turbo...

Rikas ze je od mechanika a ze je vse menene ... tak kdyz je podle tebe vse menene tak jak muze byt nacate turbo ? :D ale asi jsem pochopil jinak jen ze to tak vyznelo :) no kazdopadne bych to taky videl na nouzak ;)

Odkaz ke komentáři

Rikas ze je od mechanika a ze je vse menene ... tak kdyz je podle tebe vse menene tak jak muze byt nacate turbo ? :D ale asi jsem pochopil jinak jen ze to tak vyznelo :) no kazdopadne bych to taky videl na nouza

Vse je menene az na turbo a spojku on cosi o turbu říkal ale nebyl si jistej proto se ptám tady kdyby to spadlo do nouzaku tak auto hlasí nějakou chybu-kontrolku ne ??? mě nic neblikám někdy auto jede na pul plynu ale většinou jede úplně normálně napíchnu to na vag a uvidíme třeba to bude hlásit jinou chybu... kdyžtak turbo se dá sehnat kolem 5000.- ne ?

Odkaz ke komentáři

Vse je menene az na turbo a spojku on cosi o turbu říkal ale nebyl si jistej proto se ptám tady kdyby to spadlo do nouzaku tak auto hlasí nějakou chybu-kontrolku ne ??? mě nic neblikám někdy auto jede na pul plynu ale většinou jede úplně normálně napíchnu to na vag a uvidíme třeba to bude hlásit jinou chybu... kdyžtak turbo se dá sehnat kolem 5000.- ne ?

pri nouzaku se ti zadna kontrolka nerozne :) aspon teda me ne ... vag vyhodi tusim moc tlaku v turbu nebo malo ? ted uz presne nevim napichni a uvidis je tady otom plno diskusi :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...