Guest _filip_ Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jste se setkali někdo s tím, že jste měli po delší době nebrzdění( někdy 5min někdy 10 min) tuhý brzdový pedál, jako že jste nemohli pedál sešlápnout a zabrzdit. Poslední dobou asi tři týdny se potýkám s tím to problémem: když jedu po dálnici a potřebuji náhle přibrzdit pedál nejde zmáčknou až po větší síle se trochu promáčkne a síla brzděni je asi tak 20 % oproti tomu jak to brzdí normálně.(u mě brzda brzdí pěkně nahoře a zostra). Toto se mi stáva jen na dálnici většinou, protože asi tolik nebrzdím, při normální jízdě na okrskách nebo ve městě pedál funguje,, normálně,, někdy to brzdí tak jak jsme zvyklý a někdy pedál musím zašlápnou do pulky aby to vubec začalo brzdit. Byl jsem už ve dvou škodováckých servisech a nepřišli na žádnou závadu. Čím to muže být? ztráta tlaku špatný brzdový váleček? Najeto je 55tis cca a doba ježdění je 1,7 roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Mne to na OI delalo toto http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1Eh3X4ZlNBqYzs4FQuEaeKKetlUnLFDhVQF7HcM9NZfM/Pxz92yekrxHsVK4feGmja1XvGjFd5QRcpMgkj5rj7NXHqkXYdlFo+pL4nhrqwZYF60aUwXF+ZEW9/VUf+TW2z7B9aTlAfi8VeHgMe8kMsMsyEhHVVbn4jsM6vVStDI. Mel sem ulomeny ten mali bocni privod podtlaku a i velka hatice je z plastu a ta byla taky praskla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Řekl bych že je to jasná ztráta podtlaku na posilovači. Je třeba najít netěsnost na vedení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Jak pisu z boku toho podtlakoveho ventilu je malej cudl do ktereho vede podt.hadicka na oko vypadala normalne a jen sem se ji dotknul tak upadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest _filip_ Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 ok díky za pomoc, podívám se a ověřím v jakém je hadička stavu, ale nejspíš až doma protože teď jsem v tatrách a nerad bych si kazil dovolenou objížděním servisů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.