Přejít na obsah

Výběr DO

Guest sidl

Doporučené příspěvky

Ahoj,mám origo centál a uvítal bych nějaké doporučení dálkáče do SLX rv.98 ,a taky jaky jak bude obtížná montáž? jsem elektrikář ale v auto el. jsem se ještě nehrabal :D .Dík za návrhy samozdřejmě něco cenově dostupného ale at mi to po roce neodejde :D

Odkaz ke komentáři

a teď otázka za bludišťáka

mám už v autě nějaký neorigo dálkáč, po vytlumení dveří sígnál ve městě hrůza, dá se nějak zlepšit příjem ? a nebo případně protože ten co jste tady dávali vypadá dobře s tím vystřelovákem, dalo by se to nějak prohodit s tím co už v autě mám ? a mohl by příjem být lepší ?

Odkaz ke komentáři

Nemáš jen slabou baterku v ovladači? Nedovedu si totiž spojit sílu signálu s vytlumením dveří, protože ŘJ dálkáče i s anténou je určitě pod volantem jak jsou relátka... Pokud by jsi chtěl použít nové DO s vystřelovákama, tak musíš odstranit staré DO aby se to případně nějak nehádalo. Jinak já mám anténu od DO ohnutou na půl a signál přijiímá asi z 20-25m, kdybych ji roztáhnul na celou délku, tak si myslím že by byl příjem signálu asi ze 40m ;) . Mám i vyzkoušeno, že se dá auto ovládat, i když je v garáži a já jsem vzdálený asi 10-15m a signál jde přes několik zdí :palec:

Odkaz ke komentáři

No je možné, že ty dveře brání prostupu signálu, protože ŘJ je vlastně v úrovni vytlumených dveří. Proč ti to doma funguje a ve městě máš problém, to mi jaksi hlava nebere? Můžeš se ještě zkusit podívat pod volant na tu ŘJ a jestli z ní netrčí nějaká přijímací anténa (drát) a tu kdyžtak nasměrovat někam nahoru pod palubku nebo pokud to půjde prodloužit ji :)

Odkaz ke komentáři

no právě z té krabičky trčí pár drátů, dřív jsem je olepil páskou aby náhodou nechytly o něco a nedělaly bordel protože to byly prostě ustřižené konce drátu, pak jsem vytlumil a dráty odlepil, jestli to nebude mít vliv a nic...

ve městě je asi víc rušení tak to nejde tak dobře odemknout, jak stojím doma na ulici kde stojí cca 10 aut tak na 10 metrů odemknu...u práce nebo u obchodů stojím přímo vedle dveří a neodemyká

Odkaz ke komentáři

Aha, no asi v tom městě opravdu bude více rušení. Můžeš ještě zkusit to, že otevřeš řidičovy dveře dokořán a třeba šroubovákem zacvakneš zámek (nasimuluješ zavřené dveře) a zkus z větší dálky zamknout auto, pokud to půjde, tak má na to vliv opravdu to tlumení, pokud to bude stejné, tak to tlumením nebude. Kdyžtak to zkus i v tom městě (třeba u práce) jak se to bude chovat ;)

Odkaz ke komentáři

No je možné, že ty dveře brání prostupu signálu, protože ŘJ je vlastně v úrovni vytlumených dveří. Proč ti to doma funguje a ve městě máš problém, to mi jaksi hlava nebere? Můžeš se ještě zkusit podívat pod volant na tu ŘJ a jestli z ní netrčí nějaká přijímací anténa (drát) a tu kdyžtak nasměrovat někam nahoru pod palubku nebo pokud to půjde prodloužit ji :)

u toho tlumení je to dost možný některý tlumení má takovej celofán což muže pohlcovat singál takže to nedošáhne na větší vzdálenost. a s tím rušením ve městě to je normálka,v práci se nám dokonce i občas odemknou bezpečnostní dveře kvuli rušení z okolí :D :D

Odkaz ke komentáři

Něco na tom je, ale že by nějaký blb alobal, který je na tlumení dokázal tak utlumit signál z DO? Možné je dneska asi všechno. Já se na tlumení teprve chystám, tak jsem zvědavej jak to budu mít se signálem... ;)

:palec: jeden z nich to musí být říkáš? :D :D

Jasně jeden z nich to určitě musí být, řekl bych, že anténa bude nějaký černý drát... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...