Konny Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 JJ užovky jsou pěkný auta, i když mě osobně se víc líbí M-kový škodárny, ale i za tuto jsem rád ;) . Jinak v pěkným stavu už se dají těžko sehnat, tak buď rád za tu co máš, protože ta vypadá, že je ve slušném stavu . Plechy a celkově náhradní díly se dají ještě snadno sehnat, tak pokud jsou finance, tak to půjde samo ;) . Já naštěstí renovaci dělat nemusím, protože to děda už udělal. Sice už je to asi 12 let, ale tenkrát se vyvařovala celá kastle, nový lak, GO motoru apod. a to, že má tvá užovka najeto jen 35tkm je super, ta moje má přes 300-400tkm :D . Přesný počet nevím, protože když mi to kdysi děda říkal, tak jsem si to nezapamatoval, no a teď už nežije, tak se to už nedozvím, ale jelikož se na motoru dělaly 2xGO, tak ten nájezd km bude reálný... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Vítej :) vypada luxusne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Poprosim o radu mám klasický problém se stabíkem při sníženi na pravé straně ale nečekal jsem že i u takto malého snížení to bude drhnout možná to bude tím že ten stabík je už po těch letech unavený a možná trochu přihnutý - vypadá na to. proto se ptám pomůže mi tento stabík od JOMu? a vzít k němu i stavitelné tyčky nebo nechat na sériových? díky moc uvítám každou radu ;) http://www.reviloshop.cz/store/goods_JOM-740344-x2_436_jom-sportovni-stabilizator-skoda-octavia-i-1u.html http://www.reviloshop.cz/store/goods_JOM-740227-x3_2033_jom-sportovni-tycky-stabilizatoru-skoda-octavia-i-1u--stavitelne.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Samotné tyčky koupit jsou k ničemu :) Ten JOM stabilizátor prý nedře ani při velkém snížení, taky ho tam chci v létě dávat. Vždyť stojí pár stovek. Momentálně jezdím s uříznutým a radši bych tam něco měl. Takže za mě koupit stabík a tyčky bych tam asi nechal origo. To uvidíš sám pak při výměně zda budou třeba vyměnit i ty tyčky, ale myslím si že né :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Super přesně tohle jsem potřeboval vědět! Dík moc :-) jo je jasný že samotný tyčky nic neovlivní protože jak je vidět na foto dře to v tom místě jak je přichycena ta tyčka takže její délka nebude hrát takovou roli. Takže koupím ten stabik, jen se mi vůbec nechce do tý výměny :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 To mně se taky nechce, tak si to nechám na léto až bude víc času :D A jestli chceš řešit i tyčky tak bych koupil radši originální ty kovové a pokud by neseděla délka tak už by se snadno přeřízly a svařily na délku co chceš. Tyhle stavitelný jsou k ničemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Tyčky řešit zatím nebudu když nebude potřeba a když jo tak to udělám jak říkáš protože nevěřím že by ty stravitelný něco vydrželi:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Tak nárazník vezu do lakovny příští týden tak snad do půlky dubna bude na autě. jinak zase něco malého přibylo a to xenony h3 slim 8000k do mlhovek a osram cool blue do hlavních - hned se líp jezdí jinak ošetřil jsem připravený výfuk a stířknul jsem ho sprejem na výfuky tak snad pár let vydrží :D ještě dotaz jaký používáte vosk? já voskuju sonaxem a stále to nemá ten správný efekt co bych od toho čekal takže pokud víte o lepším - sem s ním ;) jinak poslední foto je když sem včera ráno přišel k autu opravdu jsem měl 100 chutí hodit to zpět na zimáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 xenony v mlhovkách jsou super :) výfuk hezky nachystaný, už jen ten nárazník aby si měl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Ten vejfuck je super, už aby byl na autě a co se týká počasí, tak mě to taky dost štve. Už mám taky přezuto na letní a zítra by mělo zase sněžit a v pátek mě čeká 80km cesta, ještě do vyšších míst, než bydlím já, takže to vypadá, že budu asi zítra přezouvat zpět na zimní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 předběžně si toufám říct že příští víkend bude na autě asi ho tam odvezu už zítra ať na to má lakýra čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Košin ma pravdu xeny jsou fakt bomba :) doporučuji ani policajti zatim na to ani necekli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Já na ty xeny jezdím kolikrát i v noci a vidím supr:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 já tak samo :D svítí to parádně, neoslňuje a vypadá to skvěle ;) konečně někdo další kdo má koule na to jezdit s tím za tmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Kdyby měl někdo zájem: http://auto.bazos.cz/inzerat/46235999/Alu-kola-Alutec-8x18-5x100-ET35.php jinak dneska super poježdění na letních gumách a stále padá omluva za kvalitu fotos... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 No do prdele :D to počasí nechápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 ta tvoje poslední fotka mi připomíná moji Octu, když jsem jel na začátku roku domů 27km skoro 2 hodiny :D solidně zasněženo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 pluhař no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 To máte tak hoši ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Tak dneska doma přistáli tyto 2 komínky ;) tak snad se budou kolečka líbit :) jinak dneska proběhl rychlej pokec se zdejším členem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 ty kolečka vypadají zajímavě :) hezky pokračuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Pekny kolesa , a paradni pokec :-) az budou na aute chci videt nazivo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 neboj uvidis stavim se i s novym stabikem v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Pekny kola budou ji sluset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 pětipaprsková klasika kterou to nezkazíš jsou pěkný. Co dávaš za pneu? 225/40? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Díky moc kluci snad budou slušet :) jojo pneu jsou 225/40 vím že na 215/35 by to vypadalo podstatně líp ale chci trochu zachovat pohodlí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 já sem v pohodlí teda moc rozdílu nezaznamenal, loni 225/40 a letos mam 215/35 a přijde mi to jen nepatrně jiný takže to je spíš jen o pocitu :D a nebo mam málo citlivou prdel, protože když kolikrát čtu ty názory lidí že "pouze" na 17" kolech bez podvozku je to tvrdý už a nedá se s tim jezdit tak nvm nvm co maj za zadek teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 zas takový rozdíl tam nebude ale přecijen nemám zas tolik sníženo a kdybych dal pneu s menším profilem tak vytvořím celkem mezeru a nebylo by to hezké takže taky proto jsem zvolil 225/45 ;) jinak dneska už nechci nic slyšet o tom že auto na 17" je tvrdý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Takový kola, ty já taky můžu, takže je schvaluji a tvé octě budou moc slušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.