Přejít na obsah

Hnědá metla

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsme se s členem milos0785 a našemi polovičkami ;) byly podívat v Příbrami.... bohužel počasí opravdu nepřálo takže jsem ráno leštil zbytečně :angry: :D ale super pokec a i podívaná ;) první foto je ráno před odjezdem, na druhé foto zleva: michal92, milos0785, Adolfik :lol:

post-37293-0-55031500-1429386425_thumb.jpg

post-37293-0-88100200-1429386529_thumb.jpg

post-37293-0-75418600-1429386591_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

díky :) jojo víčko bohužel kvete nálepky maskují původní opravu kitem a následným amaterským rozstřikem ale stejně už to leze znovu a nálepky působí hrozně tunersky takže už mám domluvenou na příští měsíc řádnou opravu navřením nového plechu včetně pořádného laku ;) lakýra si řekl za komplet opravu toho víčka 3500 peněz což je paráda a rozhodně se to vyplatí,(podběhy jsou dávno na místě) :palec: RS nárazník mám proto že jsem ho dostal výměnou za svůj face nárazník z druhovýroby který tam pořádně ani nepasoval takže bych byl hlupák kdybych ho nevzal že? :D

Odkaz ke komentáři

Ted kdyz tu koukam, tak tobě jsem to obhlédl, dokonce jstepak stáli vedle mě. Ale já byl jak rampouch a už jsem chtěl jen jet :D a mam to o drobet nižší :D :p jinak okolo té nádrže ti to pěkně kvete a pátý dveře nad tou lištou máš taky lakovaný dodatečně viď? A ten interiér ti závidim, taky by se mi líbil :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...