Hanzik10 Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Dobrý den, mám vůz Škoda Octavia 2, výbava elegane, rok výroby 2009, motor 1.9 tdi. V autě mám autorádio swing. Autorádio má funkci bluetooth. Když rádio propojím přes bluetooth s telefonem můžu normálně telefonovat, ale nejde mi pustit z telefonu do rádia hudba. V příručce k rádiu se píše, že jdou přehrávat mp3 z přípravy pro telefon. Jak tuto funkci zprovoznit ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 V telefonu a na rádiu je třeba mít funkci media aktivní. Podrž pravý knoflík a až se objeví menu tak musíš aktivovat BT-AUDIO. Na mobilu si zkontroluj možnosti bluetooth po aktivaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Moen Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 No, ideální je pustit přehrávání na telefonu a pak chtít přepnout na rádiu na BT-audio. U mě to tak funguje. Galaxy s4 mini, přehrávač poweramp. Jde to spustit i hlasovim příkazem, hudba, přehrát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzik10 Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Já na rádiu dám media a bt audio pak zapnu hudbu na telefonu a dám aji přehrát přes bluetooth a nic se neděje. Ten hlasový příkaz zadáváš do rádia bo do telefonu ? Nwm jak to ovládat hlasem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 A na maxidotu po připojení telefonu máš ikonky bluetooth i audio (ikonka přehrávače)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzik10 Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 A na maxidotu po připojení telefonu máš ikonky bluetooth i audio (ikonka přehrávače)? Tam je jen ikonka telefon myslim jakoze muzu volat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Tak to nemáš aktivované, podívej se v menu telefonu na bluetooth media 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzik10 Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Tak to nemáš aktivované, podívej se v menu telefonu na bluetooth media Tak je tam nakonec i ikonka audio ale hudba nehraje. Jen můžu volat. Příkládám 2 fotky maxidotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 A v mobili po připojení bluetooth máš v menu spárovaného zařízení zaškrtnuté profily jak pro hovor tak zvuk média? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzik10 Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 A v mobili po připojení bluetooth máš v menu spárovaného zařízení zaškrtnuté profily jak pro hovor tak zvuk média? Nic takového mi to nenabízí, ale telefon je spárovaný. V min. autě jsem měl rádio s bluetooth a hrálo to hned samo. Tady to spáruji ale možnost co chci spárovat není. Prostě se to spojí přes bluetooth akorát nejde pouštět hudba. Volat jde. Telefon mám Samsung Galaxy S 4. Tak rpojel jsem to a nakonec jsem našel, že nabízí, ale jen zvuk hovoru. Nic víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Tak hledej chybu tam, pokud ta položka v menu mobilu není tak to nepřenese hudbu. A když v menu na maxidotu dáš spárovaný přehrávač médií tak tam máš co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzik10 Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Tak hledej chybu tam, pokud ta položka v menu mobilu není tak to nepřenese hudbu. A když v menu na maxidotu dáš spárovaný přehrávač médií tak tam máš co? A kde to na tom maxidotu je ? Aji když se dívám to telefonu tak je tam jen ten zvuk hovoru ale u druhého rádia kde mi hudba hrála mám i zvuk médii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Projeď menu telefon tam to najdeš a máš to i v návodu. Pokud tam menu není tak na diagnostiku a zkontrolovat jestli je povolené přehrávaní médií v jednotce 77 (telefon) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzik10 Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Projeď menu telefon tam to najdeš a máš to i v návodu. Pokud tam menu není tak na diagnostiku a zkontrolovat jestli je povolené přehrávaní médií v jednotce 77 (telefon) Psal jsem do servisu Škoda a tvrdí mi, že u starších rádií swing to streamování nepodporuje. 6e to až u nových octávek. Moje octávia je rok 2009 po FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octavia4321 Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 ahoj mam stejný problem nevim proč si nemohu prehrat hudbu přes blutut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 A tady každej ví proč tomu tak je protože mají všichni věštecké koule. Je to asi jako když panu doktorovi řekneš že seš nemocnej, ten má alespoň výhodu že by mohl hledat páč má tvou tělesnou schránku před sebou. Takhle přes net se holt musí použít ta věštecká koule. Já ji ale prodal bo hlad je sviňa tak čekej až ji naleští někdo jinej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 hlavní problém je v jednotce HF, BTjednotky HF pro MR09 neuměly přehrávat audio přes BT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roman.marek Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Ahoj měl bych taky otázku k přehrávání hudby a rádiu swing. Mám OII 2012 a při přehrávání hudby z telefonu nejde ovládat hudba pomocí rádia ani volantu, ale pomocí hlasového ovládání: Hudba-další-přehrát apod. vše funguje jak má. Je to normální funkce, nebo je někde něco špatně nastaveno? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 je to OK, hudbu ovládá telefon, volant ovládá jen rádio nebo jednotku telefonu, nikoliv to, co je v telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roman.marek Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Díky, myslel jsem si to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Ahoj, mám dotaz. Mám OII konec r.2010, rádio Blues, originál BT handsfree, ale na maxidotu nemám v nabídce audio (pouze nabídka Telefon). Je nějaká možnost, že by mi šla hrát hudba z telefonu přes BT? Popř. je tu někdo z okolí Prahy, kdo by mi to zprovoznil? Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Bohužel ne až novější verze rádia swing mají tuto podporu, je i třeba zkontrolovat zda HF sada podporuje audio BT a je zapojen i pravý kanál audio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Aha. ok. Díky moc za info... Zkusím vyřešit jinak. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OKTACR Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Dotaz mám rádio swing, podpora BT audio - když chci spárovat telefon s rádiem ,chce to po mě nějaký kód ,zda je totožný s rádiem ? Setkal se s tím někdo? V rádiu mám vše povolené . Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Pro připojení k BT bývají čtyři nuly nebo čtyři jedničky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OKTACR Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 zkusím a dám vědět tak mě to telefon nenajde ani zařízení(rádio) .. takže na to kašlu, budu .. kdyžtak přehrávat přes AUX vstup ..,který snad funguje. Jinak děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hajdos Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Ahoj, mám stejný problém. Handsfree přes BT mi normálně funguje ale hudbu přehrát nelze. Není nějaká možnost jak rádio aktualizovat nebo něco podobného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Update radia neni mozny teda pokud jde o swing. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 update rádia novějším SW většinou možný je, vyšlo jich poměrně dost, vždy záleží na čísle dílu, ale BT audio záleží od jednotky HF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.