Vasekk Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Natrénuj.. uděláš to pak mně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 dobre - to pasuje k tomu travniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 jj to byl původní záměr ale bohužel ten odstín je dost jinej proto to půjde dolů :D Vasekk: no to nevím :D v těch rozích se mi to moc nepovedlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 tahle zelena je maly peklo :D :D jj rohy jsou nejhorsi, jeste jsem nevidel nikoho aby to mel poradne udelany a proto me folie nesmi do interieru .-) kdyz uz tak lakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Jdou ty lišty v tapecákách vůbec vyndat? Co jsem viděl fotky tapecáku zezadu tak jsou roztavené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Viz tady jurajuv navod: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8463 Listy jsou nejak pritaveny no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Tak dneska praskla predni zarovka takze rovnou obe vymeneny za Osram cool blue intense tak jsem zvedav na rozdil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Presne tie isté som si teraz doviezol.. :D stretávačky či diaľkové?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Stretavacky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 ja som kedysi dal Silverstar (+50%) aj Nightbreakery a nic super turbo Xtra som si nevsimol...Predpokladam, ze tie modre budu este slabsie, co sa tyka svetelneho toku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 no tak svítí to docela pěkně do modro není to nic přehnanýho, ale rozhodně to nesvítí teda víc než ty origo přijde mi to tak nastejno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 tiež som ich dal do stretávačiek, svetlo je biele nie moc modré a zdá sa mi že to svieti trochu lepšie, hlavne na ľavú stranu toho vidím viac.. ale ja mám obyčajné halogeny, v projektoroch to môže byť inak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Dneska proběhla příprava na zimní sajrajt alias detailní mytí, potom clay na odstranení bordelu z laku, že ho tam bylo za ten jeden rok, potom leštěnka a nakonec voskování :) a nový stěrače od Jeldy origo Bosch Nejvíc bych řekl že ozdravná procedůra prospěla černým zrcátkům a fólii na střeše konečně je zase černá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Nechceš si přivydělat ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 :D :D že bych ti nalepil ty lišty dovnitř zvenku poleštil jo? to už bude drahý :) hele co ty silentbloky nevíš jestli už je tam má ten tvůj kámarád? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Stačí zvenku poleštit :D Zeptám se ho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Hele asi by nebyl problém cca 4 hodiny práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 pekna priprava :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Pánové nevíte někdo jestli je víc druhů plechů pod motoru u OII? jestli je rozdíl v benzín/diesel nebo tak? Díky za rady našel jsem to v ETCE pod číslem 1K0 018 930 ale je tam několik doplňkových čísel a teď čert se vyznej v rozdílech :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 chlapy chystám se koupi novou řadičku protože ze starý se mi loupe chrom. Nevíte jak je to se zámkem řadičky? když koupím novou řadičku bez dirky na zámek, vyříznu si jí ale jde mi o to jestli tam není ještě nějakej rozdíl? PLS HELP potřebuju to co nejdříve vyřešit ;) díky psal jsem i sem ale kvůli rychlosti píšu i ke mě :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3721&pid=1200146&st=0entry1200146 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Tak kup jen tu plaketku na řadičku stojí asi 120 ká jestli se ti jen loupe.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 segrin kluk ted menil radicku. normalka do toho vyrizl diru a bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 řikal jsem si když už tak koupím rovnou koženou. ;) díky Ol@fovi na drátě jsem to jakš takš vyřešil mělo by to být stejný. Jen ještě nevíte jak je to s tím stahovákem pod manžetou? v DP píšou že se musí dát při výměně novej... Kolik stojí a nějaký číslo dílu příp? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 pokud se ti ho podari nejak normalne rozevrit, tak se da pouzit. ale je to krouzek z jednoho kusu. uz to neni tak jak to bylo u OI, ze se dal rozpojit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 koženou řadičku mám někde doma, ale plaketka 6kvalt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Dík, ale já bych chtěl přesně tu co mám jen koženou. Padne mi hezky do ruky, přijde mi lepší než ta v novým superbu třeba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Dneska proběhla příprava na zimní sajrajt alias detailní mytí, potom clay na odstranení bordelu z laku, že ho tam bylo za ten jeden rok, potom leštěnka a nakonec voskování :) a nový stěrače od Jeldy origo Bosch Nejvíc bych řekl že ozdravná procedůra prospěla černým zrcátkům a fólii na střeše konečně je zase černá :) Hele, to je ale nejaky jiny auto na fotkach, nez mas v podpisu vzdycky. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Dík, ale já bych chtěl přesně tu co mám jen koženou. Padne mi hezky do ruky, přijde mi lepší než ta v novým superbu třeba... Mám tuhle.. stará kožená.. jen si za kilo koupíš jinou plaketku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Za kolik vašku? :) je použitá hodně? psal jsem ti na fb... to houmík: stejný auto jenom jiný kola a nakoplý no... a je to děs co? rozdíl obrovskej no připadám si jak v sériovce vždycky když jedu autem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.