driemotan Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Ahojte, aku hodnotu teploty vody vam ukazuje v tomto obdobi VAG? Mne len 72°C, co sa mi zda malo... (asi zostava pootvoreny termostat). Viete sa niekto pozriet na vasom aute? Dakujem pekne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Ahoj,tak posledny log mam z 20.12.2014 a tam mi to ukazovalo pri volnobehu 85 az 87 . A pri zatazi som mal 89 - 91. Cize ak to mas uz poriadne zahriate tiez to vidim tych 72 ako malo. PS: ja som menil termostat minuly rok. Nepamatam si uz presne,ale tiez sa mi zda,ze viac ako na 76 stupnov sa voda nezohriala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Březen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Tak teraz som vymenil ten termostat a uz je voda na hodnote 91 - 92°C :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 tak to uz je ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Mam podobný problém. Minulý týden jsem nechal vyměnit termostat, a teď se mi po každém dojezdu doslova vaří (a odpařuje) voda v chladiči. Je možný, že je tam daný nějak špatně/je špatně nastavený? Ručička teploměru je v normálu, kontrolka nesvítí (teda zpravidla svítí ráno, jelikož tam je malá hladina ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Treba pozret skutocnu hodnotu cez VAG, este je mozne ze ti niekade unika voda, ked mas malo... ( predpokladam ze okolo termostatu, kedze iba ten sa demontoval) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.