RaKa Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 (upraveno) Tohle je moje auti... Když už se to tu plní tak přispěji i já Motor: 2.0 TDI 103kW, 6ti kvalt Výbava: ESP, 10x airbag, střešní okno, aut. klima, MAXI-DOT, multifunkční volant, rádio Audience, orig. hands-free, tempomat, park. senzory, vyhřívaná sedadla, TPM, interiér-paket Dynamic Takhle jsem jí koupil: S novými 18" loukotěmi RSW 242 Dodělány RS nárazníky + ostřiky Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem RaKa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Super. Bílá je pěkná. Ať ti slouží jako mě. Tzn. bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Čau Rakouši, s těma nárazníkama to bude určo super. Kdy budou fotky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ahoj storme! jj, vypadá to bombasticky ;) Jen si na ně musím zvyknout. Fota budou, až se pořeší jeden ostřik - díra je na něj blbě vyříznutá, na což se přišlo až po nalakování. Takže se trochu posune ostřik nahoru a snad to nebude moc vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ty jo, jak ti mohli zdupat výřez ? Vždyť z druhé strany nárazníku je přímo vyznačený nákres....to mi hlava nebere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 musíš sa k tomu trošku priprieť - "Co neznate odorvati?" ...aj to je umenie sa netrafiť ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 koupil jsem ho od joujoua a vůbec jsem to nečekal - byl to origo výřez udělanej na mašině, jenže to zfrcali už ve výrobě - asi špatně usadili nárazník. Možná proto byl vyřazenej ... Ale není to moc a když se trochu upraví ten držák mlhovky, tak to snad sedne a nebude to vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 koupil jsem ho od joujoua a vůbec jsem to nečekal - byl to origo výřez udělanej na mašině, jenže to zfrcali už ve výrobě - asi špatně usadili nárazník. Možná proto byl vyřazenej ... Ale není to moc a když se trochu upraví ten držák mlhovky, tak to snad sedne a nebude to vidět. Ahoj,ty narazniky jsou vyřazený?přemýslím ze bych od nej taky vzal,tak na co se mám pripravit........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 můžu se zeptat... 10 airbagů... kde všude jsou ty airbagy??? čelní 2 hlavové 2 a boční 2 to je 6 ne? :help: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Tohle jsem uz taky s nekym resil... vsichni maji 10 pytlu, jen ja mam maximalni pocet co jde a mam jich jenom 6 :P :) :) ... nejhorsi je, ze treba na tipcarsu to je bezna vec... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jedna řada hlav. bagů se bere za tři pytle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Tohle jsem uz taky s nekym resil... vsichni maji 10 pytlu, jen ja mam maximalni pocet co jde a mam jich jenom 6 :) :) :) ... nejhorsi je, ze treba na tipcarsu to je bezna vec... ;) Myslím žes to řešil se mnou Miky. :P Je to tak. Je jich jen 6 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jedna řada hlav. bagů se bere za tři pytle. A to si rikas prodejce automobilu SKODA???????? ;) :P :) :) mrkni prosimte do technicaku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Chceš mě poučovat joudo ?? ;) ..myslíš že si dělám prdel ? U VW je to to samé v zeleném. Vím že je tam jeden pytel, ale někdo se tu ptal proč je v popiskách psáno 10. Tak to je prostě to vysvětlení. Takhle nám to vysvětlovali na produktovém tréninku. Any Question .....šuldio ? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Takže mám faktm 10 Stormíku ??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 sem myslel že jich tam je 10: v každém sloupku + pred ridicem a spolujezdcem + v prednich sedackach. Me to dalo dohromady 10. pokud ty hlavove bagy ve sloupcich jsou ve skutecnosti jen jeden 1, tak pardon. To maj fakt jen jednu patronu?? Ad nárazníky - joujou prodává lakované - které prostě nepřežily převoz a jsou drbnuté a pak občas nelakované. Já chtěl nelakovaný, páč mám nějak pocit, že na tom ten nový lak bude držet víc - jenže tenhle byl evidentně vyřazenej z jiného důvodu - tj. něco se nepovedlo už při výrobě - a to něco byla díra na ostřik). Zadní jsem vzal v laku, páč nic jiného nebylo. Byl odřenej - na několika místech i s plastem (nejen lak), ale to lakýra zvládnul a problém s tím nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Takže mám faktm 10 Stormíku ??? ;) Nemas... koukni do technicaku... z vyroby jich mas 6...az prodejce z toho udela tech slavnych 10 :) aby se to lepe prodavalo :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Nn Rostiku - teď už to tady řeším asi 10 min s Michalem přes ajsko. Ve skutečnosti je jich tam 6, ale na cenovkách a ostatních popiskách se někdy vyskytne 10 protože ten jeden velký hlavový airbag který se táhne od předku až po kufr, berou jakože 3airbagy, protože je jakoby rozdělený na tři polštářky - ale ve skutečnosti je to fakt jeden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A kde to v tom technicaku je, ja tam nic nenasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Mam to ve velkem technicaku na zadni strane, uplne dole, v "dalsi zaznamy" ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Nn Rostiku - teď už to tady řeším asi 10 min s Michalem přes ajsko. Ve skutečnosti je jich tam 6, ale na cenovkách a ostatních popiskách se někdy vyskytne 10 protože ten jeden velký hlavový airbag který se táhne od předku až po kufr, berou jakože 3airbagy, protože je jakoby rozdělený na tři polštářky - ale ve skutečnosti je to fakt jeden. :P OK. Mě je to celkem fuk. Jen abych nedělal někde machra a pak nebyl za blbce. ;) Věřím profíkům Stormiku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Tak tak, realita a údaj např. pro pojištění je 6, jen pro prodej je to deset a víc Pokud tedy někdo z vás nemá kolenní vpředu i vzadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Mam to ve velkem technicaku na zadni strane, uplne dole, v "dalsi zaznamy" ... Tam mám jen další rozměr kol - stejně jsem s 18tky mimo , a upravené hodnoty pro tažný a sportovní podvozek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Hmm tak to nevim, ja to tam mam, mozna je to tim, ze mam dovoz ze SRN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 (upraveno) Tak tak, realita a údaj např. pro pojištění je 6, jen pro prodej je to deset a víc Pokud tedy někdo z vás nemá kolenní vpředu i vzadu. Nebo Air na pytlíka co Myšáku. ;) Myšleno mezi nohama. Upraveno Červen 25, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Nechápu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Jubilejní kilometr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Tak jsem dnes auto stačil ještě umejt a nafotit než opět začalo pršet. Foto viz první příspěvek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Moc pěkný. Budou i lišty v laku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Proste ta bila v kombinaci s RS naraznikama je mrdozni... jeste jak to das do kombinace bilocerna, tak upe pecka...jen tak dal... ty kryty mlhovek mas cerne lakovane? nebo si to nechal normalne jen plast? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.