Guest hitom Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Nevíte někdo, zda existuje na trhu nějaký zámek dvojitého dna kufru? Pokud ne, tak si ho nejspíš budu muset vyrobit sám, ale zkouším na fóru, protože na netu jsem zatím nic neobjevil. Občas jsem nucen nechat ve spodní části kufru nějakou PC techniku. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 A nemyslíš, že právě tím zámkem upozorníš na to co je pod podlahou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Není to špatnej nápad.Zámek přeci nemusí být vidět. Třeba z boku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Hmm... Napad nie je zly, ale tu podlahu dokazes demontovat aj ked tam das zamok.. ani rozoberat ju nemusis.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Nekde jsem videl primo trezorovou vlozku na dvojitou podlahu do kufru, ale ted se mi to nedari najit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 (upraveno) Zkoušel si Škoda e-shop? Je pravda, že jsem taky něco podobného někde viděl. Ale je to už dlouho a nevzpomenu si. Upraveno Březen 31, 2015 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Ten trezor jsem taky viděl.Kdysi jsem i o něm uvažoval kvůli zbraním. Ale ty kila navíc asi budou znát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 (upraveno) Jeste me napadlo - ja mam v aute v kufru dobrou zabezpecovacku. Muzu doporucit - lepsi nez nejaky zamek :-) Upraveno Březen 31, 2015 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Zabezpečení vypadá dost nasraně. Jde strach i z fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Nastesti nebyla na me, ale na cizi, co se nam motali okolo auta. Kazdopadne nemam strach nechat na chvili neco v otevrenem kufru :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Do doby nez ti cornou i psa ;-) Me prijde zamykani dvojity podlhy k nicemu, kdyz uz ti tam vlezou taj je takovej neodradi, spis naopak a jeste vsee kolem poskodi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Ahojte, dělám si dvojité dno sám, a rozhodl jsem se pro OSB desku polepenou kobercem. Chtěl bych ji udělat ze 3 kusů. Jen bych potřeboval zjistit od někoho kdo to má originál jak jsou velké ty díly. ten nejvíc vepředu se dá zastrčit - (odklopit) nastojato do těch bočnic, a to bych chtěl zachovat. Tak bych potřeboval nějak odměřit velikosti u jednotlivejch dílů. Pomůžete mi s tím někdo? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 @ kadlec: Ten kdo by mi cornul psa bude asi velkej drsnak, s tim bych asi stejne nic nezmohl...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.