Tibi Odesláno Únor 2, 2022 Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 Dobry den, prosim o radu. Od kamarata som kupil Skodu Octavia 1,6 75kW, benzin. Nakolko mala uz vydratu spojku ( 230 000km) , dal som si spojku vymenit . Spojka je hydraulicka. Hned po vymene som reklamoval , ze spojka mi chyta vyssie a dost tazko sa mi nato zvyka. ( jazdim aj na inych autach, cize viem porovnat) . Na moju reklamaciu som dostal odpoved, ze nakolko je to hydraulicka spojka, neda sa s tym nic robit, neda sa to nastavit. Existuje nejaka moznost ako to opravit ? Samozrejme okrem dalsej vymeny Vdaka, Tibor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 2, 2022 Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 Nevím, co to znamená výše, ale skoro bych řekl, že se jedná o vlastnost. Švagr kupoval 2014 Octávii 1,6 75kW s 140kkm a říkali jsme dle záběru až nahoře, že se bude měnit. Dnes 297kkm a stav stejný. loni se kupovala ta samá s 28kkm a co myslíte - zabírá až nahoře ... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 Zalezi co vse jsi menil. Spojka je hydraulicka, takze se "neda" nastavit. Chod pedalu se da trochu ovlivnit pokud menis i ostatni dily okolo spojky a ne jen lamelu, setrvak a pritlacak. Ve spojce je vypinaci tycka, ktere se casem omackaji konce a pak to ma vliv na chod pedalu. Vim to z vlastni zkusenosti, nechal jsem vymenit spojku i s tou tyckou a zaber byl dole. Pak mi po case klekla prevodovka, tak se dala jina i s jinou tyckou (mechanik ji zapomel prehodit) a hned se mi posunul zaber spojky na pedalu vyse... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tibi Odesláno Únor 3, 2022 Sdílet Odesláno Únor 3, 2022 Dakujem za rady, zrejme ta vypinacia tycka robi problem, koli tomu nedam demontovat novu spojku ( ma 300km) , zvyknem si na vysoky pedal.... 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.