cerrtinka Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 ahoj ahoj ahoj ;) kdo by to byl kdy řekl,že tu taky jednou založím téma tak jsme si též pořídili vozítko značky Škoda :) kombík pro rodinu,1.9TDI .zatím je tak,jak jsme koupili,časem určitě nějaká ta změna proběhne :D . zatím přikládám fotečky z první zkušební jízdy :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Pekna oktavka :) Uplne stejna jako byla ta moje nez jsem ji udelal k obrazu svemu :) Copak ma za motor ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 vítej, jde vidět že už má něco za sebou podle opraveného zadního víka a lemů, ale určitě toho zmákne daleko víc, rotačka je téměř nesmrtelná :) kolik má naježeděno a co vše plánuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Ať stříbřenka slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 No nekecej, tak i ty už jsi do toho spadla, jo? :D Samozřejmě přeju, ať octa slouží k plné spokojenosti a kdyžtak dej více info (km, výkon, výbava apod.) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Pekna oktavka :) Uplne stejna jako byla ta moje nez jsem ji udelal k obrazu svemu :) díky :) taky že tohle není finální podoba :D Ať stříbřenka slouží díky ;) No nekecej, tak i ty už jsi do toho spadla, jo? :D Samozřejmě přeju, ať octa slouží k plné spokojenosti a kdyžtak dej více info (km, výkon, výbava apod.) ;) jojo už i já :D momentálně se hledají nějaký pěkný salámky :D časem určitě folie,nárazník,muzika ^_^ jinak má nalítáno celkem dost 230t.km to bylo to jediný kvůli čemu se rozmýšlelo zda ji vzít či ne ale snad nás nezklame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Tdu s 230 a ze je to hodne? :-D 325 a nepapne ani kapku oleje, pulja fora tu ma pres 300 a jezdi bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 V pohode,ja pri 396tisKM menil motor... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 díky hned sem klidnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 To byl ucel !!! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.