abit Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Ahoj. Stala se mi nepříjemná věc. Měl jsem v boční síťce v kufru postavenou plechovku s aditivem (zimní VIF), asi si lehla na bok a aditivum vyteklo do kufru. Nasákla tím levá strana toho koberce co zakrývá dno a rezervu (včetně kousku té hobry, ne níž je ten koberec nalepen). Navíc to nějak poleptalo ten materiál co je nalepaný na dně vedle díry na rezervu (viz foto). Poradíte mi nekdo co s tím? Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Obavam se, ze to toho asi nedostanes - koberec mozna nejakym chemickym cistenim, ale tepovani urcite nepomuze a zbytek vidim bez sance... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 S tím kobercem už jsem to asi vymyslel. Tu nasáklou hobru z něj odlepím (odříznu), tu hobru si přenesu jako šablonu na jinou (možná místo hobry použiju překližku) vyříznu a nalepím na to zpátky ten koberec. Spíš mě štve ta podlaha toho kufru. Nevíte někdo co je to za materiál a proč to tam je vůbec na tom plechu nalepené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Videl bych to na nejake antivibracni tlumeni a myslim, ze bude mozne ho ve Skode koupit jako ND. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest PavelBar Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Je-li pás naleptaný, zkusil bych to nechat vyschnout (nezakrývat) a následně zkusit přetřít barvou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Ten pás je z asfaltu tzn.že keď ho rozleptal aditív tak ho bude leptať aj náter. Rozleptanú časť pretri riedkým duvilaxom nechaj uschnúť,kúp metal.a lak v tomto odtieni a prestriekaj to,bude to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Duben 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 To marian.marcin: Duvilax myslíš jaký? Našel jsem: Duvilax BD-20 příměs do stavebních směsí Duvilax LS-50 lepidlo na dřevo D2 Duvilax L-58 lepidlo na podlahoviny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Napr na drevo ,všetky majú rovnaký disperzný základ,predtým to ešte zľahka odmastni tech.benzínom a daj dve vrstvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 To marian.marcin: Ještě jeden dotaz. Ten duvilax (lepidlo) bude v mém případě sloužit k čemu? Nejmenší balení prodávají 1kg a nevím na co to pak využiju. Nedá se použít něco jiného (v menší balení) ? Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Oddelí lepenku od náteru ktorý by ju ďalej leptal a nedokázal by si to zakryť , dá sa kúpiť aj malé balenie cca200ml myslím pod názvom herkules(lepidlo na drevo) to je to isté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Aha. Herkules mam dokonce doma. Takže (jestli chápu) tím oddělím tu naleptanou vrstvu od věcí nad tím (tj. lepenky a koberce)? A dospodu (plechové dno kufru) mi ta rozleptaná vrstva nic neudělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Takto ty chceš tu rozleptanú časť prelakovať ten herkules urobí kvázi foliu medzi rozleptaným a lakom ktorým to prestriekaš.To rozleptanie plech pod tým určite nepoškodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.