Pejp Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Tak ten interiér je pecka tá béžová k tomu piánu na lištách je super :) Neplánuješ to na budúcu sezónu trošičku posadiť k zemi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Chtěl bych,jen jsem nenašel ty správné pružiny :( Stavítko asi nechci,protože ty levnější nemají cenu (předchozí zkušenost z Fabie ) a ty co za to stojí,to se mi asi nechce dávat..Tak před 3/4 rokem jsem měl možnost za 13k KWčko s 30t.km a udělal jsem chybu,že jsem ho nevzal...Od té doby se nic tak dobrého nenaskytlo,nebo jsem na to minimálně nenarazil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Nestačili by napríklad RS pružiny iba? To by ti kleslo o 2 cm dole a to by možno stačilo. Nemusel by si ani dávat iný podvozok :) teda aspoň tak to plánujem po zime ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 (upraveno) Měřil jsem od země k blatníkem a furt jsem o nějaký 3cm výš,než ostatní Kokty,takže pružiny 20mm mi moc nepomůžou... Přitom mám - 2UA = Bez provedení pro špatné cesty Takže asi mám ještě moc mladé tlumiče,ačkoliv maj už 120t.km ... Viděl bych to na nějaké -40/35mm , ale to jsem nedohledal ještě :) Upraveno Listopad 19, 2015 uživatelem wén@ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Moje tlmiče majú 235 000 km a bol som na teste a zadné sú v 90% stave a predné 70% Pružiny H&R sú -35/35... ale bohvie ako to je životnosťou sériových tlmičov potom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Ta se určitě zkrátí,přece jenom ty tlumiče na to nejsou dělané :) Bohužel se bojím,že když předek bude stejně snížen jako zadek,tak že to bude vypadat jako naložené ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 mrkni na net na obrázky eibach pro kit -30mm, snížení akorát a vezl mě na tom Roman v kombíku na 19" a padla mi čelist jak příjemná jízda na tom byla, nebylo to tvrdé, i na 19" to krásně krylo díry, proti O1 na 17" a lowtec pružinám úplně jiná liga, tak 2x pohodlnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Juknu na to,diky za tip :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 koukni k borkovi na hot hatch shop, maji je tedko v akci za 4k ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Prosinec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Něco pro pobavení s Ozim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Tak po delší době nějaké info :D V říjnu mě nabourala paní v BMW,pecka příběh.. Rozvadovská spojka,paní neřešila upravující žluté čáry a vzala mi prdel.Není to nic hrozného,pár šrábanců,promáčklý lem a plech nad nim.Z fotek není moc vidět.Nejlepší bylo,ze po střetu jela dal a ani po pokusu o zastavení nerágovala.Volal jsem hned 158,nahlásil jsem značku a vozidlo.Kobra ji dohnala až někde na úrovni Přeštic na D5 a dotáhla zpátky na Zličín.Nakonec se necukala a vše přiznala.Na míste 2000,- a 5bodů za ujetí od nehody,ohrožení a omezení,tím že přejela z pruhu do pruhu přes plnou čáru a navíc bez znamení.Pro pobaveni,paní si myslela ze jí chci okrást a proto nezastavila a jela dál Co se týče auta,tak jsem koupil Táčko,ale 2 dny na to jsem do dal do lakovny,takže mám jen rychlé foto a pořádně jsem se nesvezl .. A náhradní vozidlo jsem dostal Citigo :) A úplně na konec jsem koupil brzdy a začal na nich pracovat.Teď je mám opískováné a půjdou na lakování. U mě je to sice běh na delší trať,ale bude to stát za to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 ty brzdy jsou pekne a moc pekne jsou i jak jsou opiskovane... na podvozek se tesim az ho uvidim nazivo jak to mas slozene. a citigo je super, idealni mobilni kancelar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Na pohled to je krásné.Uvidíme co jízdně,až pojezdím víc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 No a úplně bych zapomněl,nechal jsem udělat folie na okna :) Chtělo by to i předky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Ty brzdy jsou parádní ,dobrá investice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Mě se zas líbi ty folie :-),taky jsem si je nechával takto dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Chce to dát i na předek a B sloupky,je o hrozně velký přechod :) Naskytla se možnost koupit za 1000,- čelní okno,origo a uplně nové ( Sice jsem ho nutně nepotřeboval),ale za ty peníze,kdo by to nebral a navíc dodělám kus výbavy ... Dřív jsem koupil vypínač na světla s polohou auto a chrom čudlem ze Supa,trochu jsem upravil plast okolo a teď stačí jen nalakovat do Dementa :) Proč ze Supa a upravovat,když na Koktu se dá koupit ? Samozřejmně cena za hubičku ... Časem jsem koupil zrcátko i se senzorem,teď okno a stačí už jen kabeláž a jdeme kompletovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 HM,tak to sklo za tú cenu by bol hriech nezobrať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 No uvidis no, treba senzor na o2 fl nesnasim, protoze si to svetla zapina Ci sterace, kdyz slunicko sviti primo do senzoru... Zkousel sem to zreklamovat a prej to takhle je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 Znám to od kamaráda a není to špatné..Uvidíme,tolik to nestálo,tak to zkusím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 ja nevim, me to vyhovuje a funguje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Doufám,že mě bude taky :D Co jsem koukal,tak mám předFL senzor s kolečkama a prý FL s těma pičkama to bere lépe..Tak kdyby to nějak moc nešlo jak má,tak zkusím ten druhý ... Barvu bychom měli,teď vymyslet nálepku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Moc pěkná barva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Původně jsem chtěl žlutou,ale to by nešlo moc k barvě auta.Jsem spokojen s modrou :) Solidy prodané a teď mám něco dost podobného,jen v 18´´... Ty brzdy za tím nebudou vidět,takže stejně půjdou zase do světa :D No hold disky byly dřív,než brzdy,tak teď se bude shánět dál :) Zatím v základu,furt nevím barvu... A nakonec,udělal jsem si radost a koupil hranu na kufr z O3 a trochu pasoval,zkracoval a už stačí jen nalakovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Březen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Zkoušel jsem kamarádova kola a vypadá to vcelku dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 jak jsem ti psal, kola jsou to pekna, me se libila uz predtim a chtel jsem je na zimaky driv. a k te stribrne sedi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Květen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Dneska jsem se konečně pustil do výměny znaku a dopadlo to dobře,trochu jsem se bál rozebírat ten bag :D Je to origo znak do volantu,docela dlouho jsem ho sháněl a nakonec šel až ze slovenska,v čr jsem nepořídil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Nebojis sa, ze ti ten znak pri nehode prestreli celo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Květen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Je tam zalepený takovým způsobem,že opravdu ne..To i ten plechový tam držel jen tak forově,takže jsem absolutně v klidu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 (upraveno) No ako povies, ale to zalepenie by som si rad pozrel :) Akonahle je tam uz diera, tak to moze byt akokolvek nalepene, ale uz je to oslabene rovno nad miestom, kde sa ma trhat cover pri detonacii bagu. Mal som doma nahradny cover a aj ten znak, ale zial inak sa to tam dat neda, kedze je to znak z OIII a na dieru som si uz netrufal, mam rad svoj zivot ;) A k tomu povodnemu hlinikovemu znaku...ten tam je pripevneny dost pevne...ohnute hlinikove nozicky a zatavene z vnutornej strany do coveru, s nim nemoze nic pohnut. Vidim podla fotky, ako tam drzal forove, ked je cely poohybany a nozicky odtrhnute :D Len kam tym mierim...pisal som to uz vela krat, ze koli takemuto dizajnovemu upgradu sa moc bezpecnost neoplati riskovat. Dokonca aj s tym predajcom z SK (co predava tie znaky a aj covery) som si vymenil par mailov a ked som mu napisal, ze ak mi ten znak pri havarke prestreli celo, ci si moja rodina moze narokovat od neho odskodne. Odvtedy uz neodpisal :) Upraveno Květen 8, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.