Pakowsky Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Ahoj kluci. V aute mam palubni pocitac ale na prave pacce nemam cudliky na prepnuti. Asi nejakej kutil vymenil pro sebe do auta ;) shanel jsem packu bez zadniho sterace ale marne. Bude vadit kdyz tam dam packu se zadnim steracem i kdyz ho nemam ? Chci se proste presvedcit ze to nebude nakej problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pakowsky Odesláno Duben 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 Tak jsem ji sehnal bez zadniho sterace. Kdyz jsem ji tam dnes dal nejde prepinat. Ale z jinyho uhlu svetla vidim nahore "prumer/100" atd no proste to palubak ma. Nemel bych zajet ma diagnostiku aby mi to nejak nakodoval? Opravdu nikdo nevite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Nebude to třeba tím, že tvoje octa původně žádný PP nemá? Mohly být špatný origo budíky bez PP a někdo tam dal jiný budíky s PP. Nevím ale, jestli ten PP závisí jen na budíkách nebo to musí podporovat i ŘJ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pakowsky Odesláno Duben 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 že já sem se do toho vubec pouštel možnost že to nepodporuje je velká, je to verze classic (holomrd) sám sem se divil že tam vubec to mfa je. zeptám se ještě zítra mistra a uvidim co mi řekne. protože kdyby to nepodporovalo tak by mě to vyšlo se všim všudy na 2500-3000. a to bych se na to vy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 2500-3000? To by bylo pěkně předražené, co je to za motorizaci? Stačí jen páčka + dotáhnout kabeláž, případně čidlo venkovní teploty, pokud není climatronic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pakowsky Odesláno Duben 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Momentálně jsem to nachvilku musel vypustit.. vrhl jsem se do opravy obou narazníku (svařování po tuknutí ze včera a kytování) objednal pozičky a pujdou do laku ještě s pár prkotinama kamarád mi to stříkne zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.