Guest gazi Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Kluci vyndat filtr pevných částic, nechat ho vyčistit nebo dat novej ? tot otazka ? A nevíte co stoji novej na Octavii 2 ? Emotikona smile Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
COBRA Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Zdar , řešil jsem podobnej problém na 2,0 , 103 kw když mi na emisích řekli že ho mam praskly a proletavaji mi saze ( vzhledem k emisnim limitům jsem i tak prosel ) diky tomu se nezanasel a mohl jsem dal jezdit bez problemu i tak jsem koukal po možnostech , repas v mém případě nešel novej stál 16 000 což nic moc , krátce potom mi auto ukradly a problém vyřešily za mě. <br />Ted jsem koupil auto bez DPF je to o starost méně a auto spadá též do euro IV . <br />Pokud neplanuješ výlety do Rakouska nebo Německa kde tě mohou policajti zastavit a filtr ti kontrolovat , tak bych volil vyndaní . Pokud chceš to mít vše cajk podle dokladů skusil bych repasní firmy necháš jim jen polovinu ceny noveho a životnost by měl mít cca stejnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Ak ho nemas poskodeny, tak by som ho nechal vycistit, slusne servisy (aj garaznici niektori) maju chemiu na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.