Guest slim Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 zdravim,potreboval bych radu,blbne mi klima normalne ze zacatku fouka 10-15 min a pak uz nechladi,cim to muze byt co bych mel proverit nebo co odeslo?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Mi to dělalo to samé a KO kompresor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
saymon777 Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Zdravím kluci, měl bych dotaz ohledně mé AGU r.v 2000 110 Kw. Při rychlosti nad 90km/h se od přihrádky spolujezdce valí vítr z venku, pak na dálnici při 130km/h je to docela hluk, pak i táhne na spolujezdce. Nevíte kudy by to mohlo profukovat? V servisu jsem vyplázl 1500 Kč za výměnu těsnění dveří, to bylo ale v pořádku. Díky za případné odpovědi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 za spolujezdcovou přihrádkou je umístěna klapka sání zvenku/zevnitř a taky ventilátor ventilace - nad ním je přímo kabinový filtr... koukni jestli ti ventilátor nesjel dolu ze vzduchového vedení a není tam fuka, kterou funí dovnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PedroSVK Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 zdravim mám problém s klímou(climatronic,Octavia 1 Ahf ) pri zapnutí ná AUTO mi začne zopina a vypínať kompresor asi a otáčky motora kolisu,viete mi poradiť čo to môže byť?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czzapik Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 zdravím, byl by někdo schopný a šikovný :D najít čísla dílů o-kroužků na expanzním ventilu klimatizace. OI 1.6 75kW r 2001. já byl tak šikovný, že jsem 2 ze 4 ztratil, když jsem měnil radiátor topení. :( známý má sadu o-kroužků na klimu, všechny jsou zelený (to asi nevadí), ale zdá se mi, že žádný co jsme našli tam nesedí přesně. dííík moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Ahoj v příloze máš čísla dílů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.