MiroMNE Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Zdravým pánové. Mám takový blbí dotaz a v hledaní jsem nic podobného nenašel. Je možná dodatečná montáž deaktivace airbagu u spolujezdce v O1 RS rok výroby 2001? Potřebují mít tady tu funkcí kvůli dětské sedačce. Případně jaké díly jsou k tomu třeba aby to vše fungovalo (je možný díly použít z jiné škodovky dejme tomu O2, nebo z jiného koncern.vozu) a ještě nejlíp informace kolik by za tu montáž vzal nějaký zručný elektrikář/mechanik? Klidně i v SZ. Děkují moc za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Taky by me to zajimalo. Vim ze se da vypnout ve Vagu... ale taky bych rad kvuli detske sedacce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 No to s VAG-em taky vim ale je trosku neprakticke, prece jenom klickem je to jednodusi. Nekde jsem cet navod na Fabii mk1 ze to jde ale prave o octavce jsem nikde nic nenasel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gekon Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Ahoj, airbagy jsou vždy problém. Zkusil bych autorizovaný servis a to hlavně z důvodu 100% funkčnosti (bezpečnost, indikace na budících a v neposlední řadě provedení). Zkrátka bych tam zavolal a zjistil možnosti, případně cenu. Díval jsem se na schémata, ale variantu s vypínačem jsem neviděl. Obávám se, že to půjde jedině zbastlit, tj. nahradit airbag odporem 2 ohmy a odpojený airbag zkratovat. Jenže na to je potřeba 1 spínač a jeden 2 pólový přepínač. Dost nepraktické, ale levné... Já bych to řešil: 2 relé, kondenzátor, 2 diody, vypínač s kontrolkou a nějaké ty dráty. Pokud bude zájem, mohu to namalovat a vysvětlit, proč právě takto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 ziadne bastlenie a autorizak tiez radsej nie (tam budu hovorit, ze to nejde, alebo si vypytaju takuuuu raketu...) skontaktuj sa s tunajsimi majstrami (ktoreho mas najblizsie) Vasa, Rolbar, MartinRS, Garny, .... oni to dorobia a mozes si byt isty kvalitou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Srpen 20, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2018 Zdravím, trochu to tu oživím. Mám též dotaz, jestli je možné dodělat vypínač airbagu spolujezdce. Mám O1 combi 2004 a nechce se mi neustále jezdit a platit v autorizáku. Nechci samozřejmě nějaký zbastlený systém, kdy by třeba hrozilo, že bag bouchne když nemá nebo naopak, ale idelálně to řešit stejně jako v originále. Tedy sehnat jiný kastlík včetně vypínače s částí kabeláže. Je reálné a proveditelné, aby to pak servis zabývajicí se autoelektrikou dal dokupy a zapojil? A co na to pak případně STK když by to bylo dodělané? Díky Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.