Přejít na obsah

vybrování

Guest Gregi 96

Doporučené příspěvky

Guest Gregi 96

Ahoj lidi, mám takovej problém.. občas se mi stává když vezu ,,plné" auto tak při jízdě začne celé auto vybrovat, řekl bychskoro až skákat... nechal jsem dát nové kotouče i destičky, vyvážit kola a nechal jsem udělat i geometrii, tam mi řekli že levý přední tlumič je mírně ohnutý (auto bylo bourané). Mohl by být problém v jižzmíněném tlumiči nebo se mám zaměřit na něco jiného ? A jakou značku tlumiču by jste mi doporučili (nějaké které si muže dovolit pruměrný občan čr ?)

Jinak mám O I 1.9 tdi 81kw rv. 2002 Čipovaná

Děkuju za rady

Odkaz ke komentáři

čau..

Já měnil nedávno - tlumiče Bilstein B4 (necelých 1.000kč/kus) a pružiny jsem dával Kayaba (650kč/ks) + prachovky a uložení. Podvozek je jako nový...měnil jsem i silentbloky na ramenech...za mě max. spokojenost.

Kolega v práci kupoval tlumiče TRW a taky spokojeny...akorát na předek dával zn. JAMEX (TRW neměli skladěm) a říkal, že je to dost měkké a lituje.

Zn. Monroe, Bilstein, TRW - dobrá cena/ kvalita, pokud chceš sportovnější tak bych volil spíš Sachs, Kayaba = dražší. Nic levného bych tam rozhodně nedával - na takových věcech se nevyplácí šetřit!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...