Přejít na obsah

Odpojení konektoru od zámku

Emanuel

Doporučené příspěvky

Zdravíčko, konečně se chci vrhnout na demontáž kabeláže řidičových dveří, protože mi nefunguje centrální zamykání a polohování levého zrcátka = 99% problem v napájecím kabelu.

Tapecír sundám v pohodě, nedávno se mi zasekly dveře, protože se mi utrhnulo lanko ke klice, což jsem zvládl v pohodě. Nicméně, ta kabeláž už byla po předchozím majiteli jednou opravována, protože tam jsou dva kablíky nadstavené - jsou bílé. Pořád jsem si říkal, k čemu ty kablíky jsou, protože vedly jakby od průchodky a dál. Celý svazek byl zalepený el. izolepou do jednoho. Po tom, co jsem oddělal izolepu z části svazku, mi vše začlo dávat smysl - byly prostě nadstavené akorát měly bílou barvu izolace, což mě mátlo.

Nicméně, chci to celé sundat.

Celý svazek, tedy jeho počátek odpojím kde ? Co jsem četl fórum, tak by to mělo byt dole u otevírání kufru ? Kde tam, co je třeba vše sundat ?

Z komfortní jednotky se to vycvakne, ale je tam pojistka ? Ano ?

Z reproduktorů, zrcátek a ovládacího panelu u řidiče to sundat umím.

Nicméně dělá mi starost konektor co je připojen k zámku. Jak ho mám odpojit ? stačí pouze tahat a vytáhnout ho, nebo je třeba něco zmáčknout, má to nějakou pojistku ?

Jinak je to ročník 98 se systémem dveří, kde je plechový kus, který nejde sundat a za ním je stahovačka atd.. Výbava - všechny okna jsou elektricky stahovatelná.

Děkuji všem za případnou pomoc a omlouvám se jestli to tady už bylo a nenašel jsem to.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...