Emanuel Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Zdravíčko, konečně se chci vrhnout na demontáž kabeláže řidičových dveří, protože mi nefunguje centrální zamykání a polohování levého zrcátka = 99% problem v napájecím kabelu. Tapecír sundám v pohodě, nedávno se mi zasekly dveře, protože se mi utrhnulo lanko ke klice, což jsem zvládl v pohodě. Nicméně, ta kabeláž už byla po předchozím majiteli jednou opravována, protože tam jsou dva kablíky nadstavené - jsou bílé. Pořád jsem si říkal, k čemu ty kablíky jsou, protože vedly jakby od průchodky a dál. Celý svazek byl zalepený el. izolepou do jednoho. Po tom, co jsem oddělal izolepu z části svazku, mi vše začlo dávat smysl - byly prostě nadstavené akorát měly bílou barvu izolace, což mě mátlo. Nicméně, chci to celé sundat. Celý svazek, tedy jeho počátek odpojím kde ? Co jsem četl fórum, tak by to mělo byt dole u otevírání kufru ? Kde tam, co je třeba vše sundat ? Z komfortní jednotky se to vycvakne, ale je tam pojistka ? Ano ? Z reproduktorů, zrcátek a ovládacího panelu u řidiče to sundat umím. Nicméně dělá mi starost konektor co je připojen k zámku. Jak ho mám odpojit ? stačí pouze tahat a vytáhnout ho, nebo je třeba něco zmáčknout, má to nějakou pojistku ? Jinak je to ročník 98 se systémem dveří, kde je plechový kus, který nejde sundat a za ním je stahovačka atd.. Výbava - všechny okna jsou elektricky stahovatelná. Děkuji všem za případnou pomoc a omlouvám se jestli to tady už bylo a nenašel jsem to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.