LUKASS1992 Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Zdravím clubáci,dnes se mi stala nemilá věc, po ujetí cca 2 km se mi rozsvítila oranžová kontrolka motoru a hned po ní kontrolka s šipkou dokulata a uprostřed vykřičník jako když vypnu ASR . Auto začalo kouřit z výfuku a rozjet sem se už nemohl.. Nastartovat jde, ale když se chci rozjet, začne ,,chcípat,, Chci se zeptat jestli se někomu něco podobného nestalo, nebo jestli někdo neví v čem může být zakopaný pes.. Jedná se o O1 - 2005 - 1.9 TDI 81kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimC Odesláno Prosinec 3, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2021 Zdravím, co bylo příčinou tohoto problému. Přesně tohle se mi stalo tak díky za info. Radim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Prosinec 3, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2021 Jestli odpoví , Udělal jsi výpis chyb ? Co mě rychle napadá : kontrola pojistky do 10/2001 č10 od 11/2001 č37 . Kontrola svorkovnice za akumulátorem , ráda oxiduje , (baterka ven , držák baterie ven) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.