Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tam o tom jen debatovali ale až včera přišlo to oznámení ;) Teď za sebe, nikde sem střízlivej :lol: nepsal že se to PD ztišilo, u něj už to z principu nejde. Co sem zatím spozoroval tak sem psal tady o tom že nezčernal po pár stovkách km ale začal černat atd. viz výš. Jinak sem byl na soudy opatrnej protože sem před jeho použitím nechal po čtvrt miliónu km vyměnit, hydroštely, vačku, šály, těsnění vstřiků, gufera, takže zlepšení který přišlo nemůžu přisoudit jen oleji ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

No tak to budeme měnit tak nějak stejně. Jestli budeš mít fotku tak ji sem bez obav dej, rád se podívám jak to bude na benzínu vypadat. Nafta by měla být tmavší, alespoň to vždy tak bylo co jsem viděl. :jelen:

Vyzvednutí kvality výrobků Millers Oils konkrétně řady EE v Autosalonu. Pro ty co by je to zajímalo odkaz ZDE

Tak tady foto oleje Miller Nano 5w-40 po 15.000 km v TSI, jedna kapka na papírový kapesník

P.S. foceno sice chytrým mobilem, ale s blbým foťákem, až budu po víkendu doma, tak to můžu ještě nafotit zrcadlem

post-117-0-99123600-1417183405_thumb.jpg

post-117-0-13063600-1417183420_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Olej viz podpis, laboratorní filtrační papír z lékárny, najeto 9,5tkm (po vánocích až zabijem pašíka tak vyměním olej takže foto cca 150-250km před výměnou). Ve skutečnosti oproti foto (ne moc kvalitní) podle šablony:

Znečištění: 4-6

Kondice: 2-4

Voda: žádná voda v oleji

Palivo: žádné palivo v oleji

Posouzeno třemi páry očí :)

post-3471-0-21367400-1419420962_thumb.jpg

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem zase podíval jednou na marketing Castrolu. To je zase masáž :palec::palec::palec::palec: Titanium :smich::smich::smich::smich:

U tohoto oleje je jedno jestli tam máš ten a nebo ten. 5w-40 se mi osvědčila při navýšeném výkonu kvůli odolnosti mazacího filmu při vyšších teplotách . Pokud máš servisní interval 15/rok tak budou ale v pohodě oba. :palec:

Odkaz ke komentáři

Olej viz podpis, laboratorní filtrační papír z lékárny, najeto 9,5tkm (po vánocích až zabijem pašíka tak vyměním olej takže foto cca 150-250km před výměnou). Ve skutečnosti oproti foto (ne moc kvalitní) podle šablony:

Znečištění: 4-6

Kondice: 2-4

Posouzeno třemi páry očí :)

attachicon.gifFoto439.jpg

Takže konečně výměna oleje ( výměna vyšla mi trochu déle než normálně cca 16.200km ). Olej jsem zkoušel přes filtrační vložku a výsledek byl takový to:

Znečištění:5-7

Kondice: 4-6

Koukali jsme na to dva, dokonce jsem pořídil fotky, ale bohužel nekvalitou mobilu tam není vůbec nic vidět. :facka:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak pánové dnes jsem shodou okolností komunikoval s zastoupením firmy Millers Oils a dojednal jsem tam slevu 10% na veškerý sortiment objednaný na webu MILLERS OILS. Dále je sleva na dopravném a to dobírka za 100Kč. Jediné co pro to musíte udělat je do poznámky objednávky napsat OCTAVIACLUB a svůj NICK.

Tímto bych chtěl poprosit moderátora, aby tuto nabídku dal do všech vláken nebo určitého specifického ( dle toho jak uzná za vhodné ), aby mohli i ostatní fajnšmekři využívat této výhody.

Odkaz ke komentáři

uloženka/dpd mountfield je 60/70kč vč dobírky

na rovinu, nebudu tady s MM soutěžit, kdo dá o 10 kč nižší cenu, jen bych rád upozornil, že za podobnou cenu umíme taky dodat ;)

a umíme k tomu přidat i leccos jiného

jsme malí, ale snaživí ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Ahoj,

prosím mohl by mi nějaký odborník z této diskuse poradit jaký olej mám použít pro výměnu po 15 000 km u Octavie III combi s motorem 1,4 TSI, 103 kW? Následně si chci nastavit pevný interval pro výměnu oleje po 15 000 km.

Předem moc děkuji!

P.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...