Přejít na obsah

Černo černá "47"

Doporučené příspěvky

Tě budu nahánět někde po celý republice ne? :D
Tyjo, off road neukážu, já si ji hýčkám! :pest::smich:

Tak, Bolero je na svém místě, tímto děkuju Rolbařoj za skvělou a rychlou práci!!

Lepší výsledek ani být už nemohl! :)

post-40752-0-71352200-1433350154_thumb.jpg

post-40752-0-94040800-1433350193_thumb.jpg

post-40752-0-77301800-1433350283_thumb.jpg

post-40752-0-97720500-1433350323_thumb.jpg

Opravdu jsem z toho nadšený a hned mnohem větší radost s tím jezdil!! :))

Dodělání zvukové signalizace při zamknutí.

Cornering mlhovek bude při příští návštěvě :D

Odkaz ke komentáři

Jen stříknout nestačí. Chce to zdrsnit (třeba 800 šmirgl), očistit, odmastit, základovka na plasty, plnič, přebrousit (800-1000) pod vodou. Pak teprve barva (2-3 vrstvy) a nakonec bezbarvý lak. Třeba má někdo jiný zkušenosti, tak ti poradí líp, osobně bych to udělal zhruba takhle. :palec:

Odkaz ke komentáři

Takze :

ramecky co jsou matny nebrus, listy jen decentne pod vodou, tak tou 800-1000kou ... jen na zmatneni ... pak poradne odmastit, treba technickym b., pka je nutne striknout zakladem na plasty, po 15 minutach co to troslu zaschne to strikni plnicem ... ten nech 1-2 dny pekne proschnout ... cim dele tim lepe ... vrstva muze byt i vetsi, hlavne souvisla ... po tech par dnech prebrousit jemne do hladka pod vodou tou cca 1000 a 1200 ... melo by to bit pekne hladke, nikde neprosvitat ... kdyby byla nejaka nerovnost, znova striknout plnicem a znovu prebrousit ... pak odmastit a nastrik barvou - prvni vrstva jen kontaktni, nemusi vubec pekne kryt ... pockat cca 10 minut a dalsi ... takto asi 4 vrstvy, pkene slabe, barva nesmi stekat ... opravdu nespechat ... barvu nechat zaschnout den ... pak uz na to nesahat druhy den lak, zase 3-4 vrstvy s prodlevou, jako barva ... nechat alespon den dva proschnout ... doporucuji dvouslozkovy lak, jak sjem psal ... dela se i ve spreji ... pka to namontuj do auta a nijak to neosetruj ... po cca 10-14 dnech, az to budou redidla komplet z nastriku odparena, doporucuji to navoskovat nejakym voskem ...

Vypada to opravdu krasne, obzvlaste s tema cernyma rameckama u novych radii/navi ...

No pak se priprav ze je na tom videt i malicko prachu :)

Odkaz ke komentáři

Skvělé, takže já si ten svůj zprzněný paskvil co jsem dneska vyrobil pěkně zbrousím dolů a začnu odznovu a přesně podle tvého návodu :)

Koupil jsem si plnič ve spreji, nějaký šedý, normálně v autolakýrnických potřebách. Dvousložkový bezb. lak a nějaké tužidlo mi k tomu přibalili :) Uvidíme jak to dopadne s tím plničem a potom se samotným lakováním, snad už to bude lepší! :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Není to žádná drbárna, černý lak od Motipu a zbytek si nepamatuju, ale tu prodavačku znám, takže by mi žádný šmejd neprodala.

edit: plnič z toho ani za boha nejde dolů tak jsem obětoval 5 stovek a koupil nové originální rámečky a na lakování příště dlabu :wallbash: :D :D

Upraveno uživatelem Roberto
Odkaz ke komentáři

Tak nakonec jsem vše co bylo na kufru (nápisy) sundal dolů a nechám to holé, i to má své kouzlo a snad se mi to líbí ještě více než předtím :)

Za 14 dní musí kočka na víkend k lakýrníkovi kvůli tomu ťukanci na nárazníku + se opraví menší oděrky a nechám rozleštit lak.

Večer nahodím nějaké aktuální fotky ^_^

Odkaz ke komentáři

Jeden rychlocvak :)

post-40752-0-35344200-1433711370_thumb.jpg

Parkovací senzory a OPS funguji na jedničku!
post-40752-0-41250800-1434358249_thumb.jpg
Vyhlašuji minisoutěž o nejlepší nápad na zlepšení :)

Každy z vás ma určitě v hlavě či na autě super vychytávky, které můžete doporučit a ja se muzu inspirovat, nikoli okopírovat :)
Budu rad za každou věc, každy nápad, který sem kdo přidá :)
Neberte to tak, ze nemám vlastní nápady, nebo tak, jde spíše jen o tu inspiraci, přeci jen jsem začátečník a rad se nechám inspirovat od ostatních :)

3 nejlepší nápady u me mají panáka v Žamberku :)

Upraveno uživatelem Roberto
Odkaz ke komentáři

Nápadů je hodně, záleží kolik do toho chceš investovat.

Třeba já bych chtěl na svém autě udělat:

AP Sportfahrwerke - výškově stavitelný podvozek

Větší brzdy 320mm a větší (včetně laku atd)

Osvětlení prostoru nohou

Vnitřní kožené tapce a loketní opěrka (tu už mám koženou)

Podsvětlení interiéru vozu (dveře, budíky, přístrojovka atd...)

Led osvětlení interiéru

Přední sedačky z audi s-line, zadní s výhřevem, dodělání zadního výhřevu

Všechno je jen o financích :pivo:

edit: ještě bych zapomněl překopat zadek do FL a sundat ty ošklivé plastové lišty a hodit je do barvy vozu, stejně tak jako masku.. no a předek do FL zase v další fázi

Odkaz ke komentáři

Vysypal jsi to teda ve velkým stylu, nestačím to ani hltat :D

Led osvětlení, podsvětlení mám také v plánu.

Každopádně díky za hromadu nápadů, vůbec to nezní špatně, ale FL z toho určitě nikdy neudělám, max. nějaké kravinky z FL Octavie, ale příjde mi zbytečné dělat z jednoho auta druhé.

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem již psal, kufr nakonec zůstane čistý, bez nápisů. Pouze stříbrná slepice zůstane na svém místě.

post-40752-0-49953100-1433768696_thumb.jpg

Tento týden v plánu pár nových věcí:

Držák na parkovací lístky, to mám už dnes splněno :D

post-40752-0-77184500-1433769510_thumb.jpg

Výměna kompletní řadící páky. (Od předešlého majitele ještě byla manžeta zničená, zřejmě asi propálená)

a nebyl jsem schopný se za ten skoro rok co auto mám k tomu dokopat, tak včera jsem řadičku objednal a do středy by tu snad mohla být :)

Výměna madel tapeců a přepínače světel. To už je taky ve slušně dodrbaném stavu, takže až to někde seženu půjde to okamžitě dolů.

A zřejmě v tomto týdnu plánuji minimálně nákup nových žhavicích svíček.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...