Roberto Odesláno Červenec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Dneska se mi na maxidotu ozvala hláška Emise do dílny, takže zítra diagnostika a uvidí se, kde je zakopaný pes.. + KO zadní brzdové destičky a koutouče už taky nevypadají nejzdravěji. Někdo víte, co konkrétně tam koupit? :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Ja mam komplet zimmermany, nestezuju si, trosku mi vadi, ze aby brzdily opravdu dobre, tak je potreba je zahrat, za studena brzdi lehce hur a spini alu, priste uz bych si lehce priplatil za nejakou ceramic edici brzd, mrkni sem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11725&page=13 Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 (upraveno) Přemýšlel jsem nad něčím lepším, ale vzhledem k tomu, ze originál skoda nejsou nijak extra drahé tak jsem tam chtěl dat origo prvo výrobu. Zimmermanny jsou ještě levnější nez origo jsem koukal :)) Upraveno Červenec 7, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Jelda je ma za super cenu uz dlouhodobe. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Tedka co myslis? :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Ty Zimmermanny, ja bral tenhle set: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-288-25?count=60 http://www.cc-autodily.cz/segmenty-predni-oct-2-7_7 Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 (upraveno) Nakonec stejně asi objednám Škodováckou prvovýrobu, každopádně díky moc za radu. edit: Koukám, že jsou Zimmermanny jsou prakticky totožné s prvovýrobou, jen Zimmermanny jsou levnější a to relativně o dost, je to tak? :) Upraveno Červenec 7, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 V cem se mu nelibily? Mne krom toho, ze prvnim par zabrzdeni to neni ono jako po zahrati, tak mi prijdou cajk. A neverim, ze si nejak polepsis prvovyrobou. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Prý mu ty brzdy pískaly, někde jsem četl, že kotouče a brzdový destičky od Zimmermannu právě pískají, ale zas je to kus od kusu. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Aha, tak to se mi nestalo ani jednou. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Jak říkám je to kus od kusu, můžeš si koupit Ferrarri a taky tam nemusí být vše OK :) Ale tak nakonec budou Zimmermanny :)) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Klasika, semnou to je takhle vždycky :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 mě třebas pískaj zadní origoš brzdy, takže tak... destičky sou bosch a kotouče nevím. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Přesně jak jsem říkal o 3 příspěvky výše :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 raym0n: Ty mě určitě sejmeš, ale co takhle oboje od Bremba? :)) :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 ja bych vzal bremba... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Vsak ja to psal - jsem sice spokojenej, ale uz bych si priplatil, vral bych ted brembo + trebas ate ceramic ;) To s tim spinenim mne u Zimm vadi, jinak jsou super, nejsem zavodnik a brzdy nekupujes na rok (teda aspon ja ne, takze ta investice navic tak neboli). Mne se proste libilo, ze jsem udelal komplet predek+zadek kotouce i desky za 5k Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Keramiky koupím dopředu. Tak za 5k to mas krásnou cenovku to teda ano :)) Tak zase změna, kupujeme Bremba a už to jdu objednat, jsem horší jak ženská :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 (upraveno) Opět mi přeskočilo v té mé palici a uvažuji o R18 Gemini z RS3 :D edit: Nebo Extreme, ale spíš to vypadá, že si půjdu lehnout :D Upraveno Červenec 7, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 mam komplet Zimmermanny vcetne desticek (288*25, 258*12), daval jsem za to 4000,- a v pohode. Spinej min jak origo, ale spinej.. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 K dvojce pred FL za me urcite Gemini, sedi to k sobe paradne. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 LaK: To špinění mi snad nějako nevadí. Nakonec jsem se rozhodl pro Bremba :)) raym0n: Noo, vypadají na tom sakra dobře, chlap od nás z města má na RSu před fl. Extremy a to je taky sakra paráda Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Extremy jsem v realu videl na srazu na predFL, ale prijde mi to proste uz moc na tak "stary" auto, vic mi Extreme sedi na FL. Ale tohle je vsechno vec individualniho vkusu, tak jsem pak zvedavej, co sem hodis. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Nevím 100% jestli do toho půjdu, přeci jen to není zas tak malá investice a jsou na autě i mimo něj důležitější věci, ale uvidíme časem. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Kočka se dostala pod ruce lakýrníkovy a už se na ní pracuje :) Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Čo sa bude lakovať??? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Asi ten naraznik, co je odstrojenej? :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Nejen nárazník, ale i páté dveře. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 (upraveno) Zásilka dorazila :) Filtry a brzdy Upraveno Červenec 9, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky