haiti Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 Všechny Vás taky zdravím, konečně jsem se odhodlal přidat sem moje autko, sice už třetí, ale první co sem dávám :D koupil jsem si Octavii Tour 1.6. Najeto 52tis. Mám ho asi 2 týdny a zatím jsem na něm nic nedělal ale časem pár úprav připravuji. Momentálně řeším jeden tech.problém, a po něm se pustím do změn. Přidávám i nějaké foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 vítej, hezká barva co plánuješ upravovat? přeju hodně společných KM bez problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Mně se na tom nelíbí ty ofuky na oknách :) Jinak pěkná, "nová" seriofka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Vítej zde na fóru, máš pěkně zánovní kočár , tak se o něj dobře starej a budeš dlouho spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Vítej mezi náma. Octa s takovýma kilometrama musí ještě vonět novotou . Přeji ti, ať jsi s ní max. spokojenej a ať ti slouží mnoho kilometrů bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Vítej a ať Ti slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haiti Odesláno Květen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Děkuji moc za hezké přivítaní, pokusím se všem odepsat :) Ty ofuky šly dolů 10min po prvním focení :) Je pravda že ve voze to opravdu ještě voní novotou. Koupil jsem si teď 17R kola ale řeším jaké pneu na to dám a jaké vůbec vejde, dále mám řešené podsvícení palubky do bíle (od Martina RS) velká spokojenost. Nějaké lehké audio úpravy proběhly, jinak teď trošku musím šetřit :D Brzo přidám další foto. Budu se těšit brzo na další vaše příspěvky a komenty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haiti Odesláno Květen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Dneska jsem vyfotil krásnou momentku na tachometru :) A lehký naznak toho co jsem na autě nechal dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Vítej ať dlouho slouží tvé zánovní auto musí smrdět ještě novotou :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 bílo červené podsvícení vypadá moc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haiti Odesláno Květen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Jj voní novotou :) (smrdi :D) Děkuju moc, teď řeším kola, tak pak přiložím co nejdřív nové fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haiti Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Tak jsem zase zde po dlouhe dobe. Nejake upravy mame uz za sebou ale zatim jsem nestihl vyfotit :-) ale urcite casem neco pridam, jen malou fotku jsem stihl na vylete. :-) auto (musim zaklepat) dela zatim jen radost!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.