Iwosko Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 zdravim vás klubáci, chtěl jsem se zeptat na vaše zkušenosti s el. přídavným topením. Aktuálně vybírám o3 a všiml jsem si v nastaveni auta možnost zaškrtnutí tohohle příhrevu. zajímalo by me jak rychle začne auto topit v zimě? jedna se o motor 2.0 tdi s dsg druhá vyhlídnutá octavie ( taky 2.0 tdi dsg) ma nezavisle topeni ale zase nema velkou navi, ACC a dalsi vychytavky, tak nevim čemu dát přednost. P.S. Nemám rád zimu :) diky za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirekX Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 já si nechal dát origo Webasto s dálkou a je to paráda, Kdo někdy zkusil nezávislé topení, už auto bez něj nechce. A chtěli za něj někde kolem 20 tis, což není moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 nezavisle kurenie je jednoznacne super vec - navi je picovina v dobe, ked najlacnejsi mobil ma viac funkcii ako najdrahsie radio v aute. ja inak ziadne priplatkove kurenie nemam a auto zacina kurit po cca 3 minutach na volnobehu. Musim dat ale najvyssiu teplotu. Podla mna to ma nejaky dodatocny vykurovaci clanok v motore - lebo ked je max teploa nastavena, aj motor toci na volnobeh vyssie otacky, ako obvykle. Mne chyba vyhrievany volant - mal som ho v korejskom aute a v kombinacci s vyhrievanymi sedackami je to pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Oblina ak mas TDI tak mas elektricke pridavne kurenie. Nemusis davat teplotu na high, staci aj 20 stupnov a ono zacne fukat teply vzduch aj ked je motor studeny. Robi to elektricka spirala asi vo vzduchovom potrubi. Deaktivuje sa to v nastaveniach klimy(mam dotykove radio). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Presne tak a fakt to kuri skoro okamzite.Vyborna vec a netreb a za nu priplacat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fure Odesláno Říjen 25, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2018 Zdravím, skúšal niekto dorábať PTC do O3??? Dá sa to vôbec? Mal som predtým O2 FL a to PTC bolo fakt super. Teraz kým začne kuriť moja nova O3 mám 2014 model 1,6TDI elegans tak je to katastrofa kým sa neohreje motor tak nič :-(. Dá sa to kúpiť? Alebo len zapnúť? Ak ano ako? Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Leden 2, 2019 Sdílet Odesláno Leden 2, 2019 O3 tdi by mali mat ptc standardne. Nemas to nejaky dovoz z talianska a pod.? Tam je teplo, mozno pre juzne krajiny to nedavali.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fure Odesláno Leden 2, 2019 Sdílet Odesláno Leden 2, 2019 Je to dovoz z Holandska. A skúšal som to nakodovat ale nič sa nezmenilo. Nekuri to kým sa motor nezohreje. Má to tak byť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.