Přejít na obsah

Nové turbo-aj tak vypína

Doporučené příspěvky

Zdravim. Potrebujem poradit, lebo uz si neviem rady. Mam octaviu 186tis. mal som dlhsiu dobu problem s piskanim turba ale aj problem, ze mi turbo vypinalo. Dal som turbo na repas, vsetko o.k. problem vypinania neprestal. ALE.. nikdy nevypne za jazdy. Nastartujem a turbo nejde. Vypnem - zapnem, ide. Chybu nevyhadzuje ani na pocitaci a diagnostike. Robi to sporadicky niekdy ide aj tyzden inokedy aj 3x za den. Za studena za tepla, kedykolvek. Prosim o radu. Dakujem

Odkaz ke komentáři

Vo vagu sa dajú zistiť iba jej namerané hodnoty či sú v norme alebo nie ale že je odpečená ,na to ťa elektronika neupozorní ale vyhodí do núdzového režimu. Teraz som odstránil podobný problém výmenou za inú lebo moja vykazovala bludné hodnoty a je pokoj.Tak isto my vypínalo turbo,motor dosť podymoval na čierno a celkovo mal taký divný nekultivovaný chod.

Odkaz ke komentáři

Pri vadnej váhe ti ani nezasvieti , na tvojom mieste by som niekde ak sa dá požičal dobrú váhu na skúšku ako to pôjde potom, aby si zbytočne nevyvalil 90eur.Ale aj tak pozháňaj si skúseného servisáka aby Ti urobil cez VCDS test turba a váhy na treťom prevodovom pod plným plynom aby si vedel v akých hodnotách pracujú tieto dve veci a potom budeš múdrejší,bez toho nič nekupuj a nemeň .

Pri vadnej váhe ti ani nezasvieti , na tvojom mieste by som niekde ak sa dá požičal dobrú váhu na skúšku ako to pôjde potom, aby si zbytočne nevyvalil 90eur.Ale aj tak pozháňaj si skúseného servisáka aby Ti urobil cez VCDS test turba a váhy na treťom prevodovom pod plným plynom aby si vedel v akých hodnotách pracujú tieto dve veci a potom budeš múdrejší,bez toho nič nekupuj a nemeň .

Nemáš náhodou BLS -ko ten má Dpf filter -motor nebude dymiť.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...