Robien87 Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Zdravim panové, cetl jsem nejaky temata zde ale vylozene jasnou dopoved na muj problem jsem nenasel. Vymenil jsem palivovy filtr, svicky. Ale stejne kdyz prijdu k autu druhy den tak me sice chytne uplne bez problemu ale prvni dve tri vteriny jde jako by ne na vsechny valce nebo se proste ten motor strasne oklepe. Potom muzu celej den startovat a chytne jako vino a jde hned krasne. Ale proste jak ji necham dele stat tak se oklepe a cim vetsi byla zima tim je to oklepani horsi. Diky moc za ruzne rady,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mám stejný problém, ale mě dělá to jen v zimě teploty kolem 0 stC a níže. Po výměně svíček a baterky mírné zlepšení. JInak jsem zkoušel zvýšit startovací dávku paliva, seřídit předvstřik ale vše bez výsledku. Ještě jsem se chtěl mrknout na sací koš v nádrži ale ještě jsem se k tomu nedostal... ale určitě na to má vliv hustota nafty. Mám taky 1.9 tdi (ASV) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robien87 Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mám stejný problém, ale mě dělá to jen v zimě teploty kolem 0 stC a níže. Po výměně svíček a baterky mírné zlepšení. JInak jsem zkoušel zvýšit startovací dávku paliva, seřídit předvstřik ale vše bez výsledku. Ještě jsem se chtěl mrknout na sací koš v nádrži ale ještě jsem se k tomu nedostal... ale určitě na to má vliv hustota nafty. Mám taky 1.9 tdi (ASV) Hustota nafty? to se me nejak nezda. :D Spis si myslim jestli nekde nepada nafta. jinak nevim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Pokud by ti podala nafta, tak si startoval delší dobu. Já bych spíš tipoval vstřiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mam stejny problem a taky mam ASV ja bych to tipnul na spatne cidlo teploty.Aspon teda u me to hlasi uz 2roky ale pokazde jsem nastrtoval sice to tici tak 3s ale chytne i v -15 to zhavi tak 5s.Hlavno to nezhavi teplota kolem 0 a kontrolka zhaveni sviti cca 2s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robien87 Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Jo to spatny cidlo me taky hlasilo chybu kdyz jsem to mel na vag. Me to chytne pokazdy na prvni otoceni ale paj se to oklepe nepravidelne prvnich par otoceni motoru. Jenze jakou by to mohlo mit spojitost s tim cidlem teplotY? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ja bych rekl ze nepalej zhavky a pak spatne chyta nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Tak vyměň čidlo teploty a bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robien87 Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Zhavicky jsem měnil pred týdnem. Jakej muze mit cidlo teploty vliv na start? Kde to cidlo je v expanzní nadobe? To asi ne co? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Zhavky nove ti jsou prd platne kdyz teplotni cidlo dava blby signal a tim padem se zhavky poradne nerozpalej. Cidlo je na motoru ze zadu vedle termostatu. Je 4pin tudiz dava signal do ridici jednotky a pak do budiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Zhavice, cidlo teploty, termostat i baterku mam novou.A nic ... a jak tady nekdo psal kdyby padala nafta tak bude dyl tocit, ale motor chytne na drc.Mozna vstriky, mozna cerpadlo... nevim ted mi to nedela tak to neresim, problemy zacnou nekdy cca v listopadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robien87 Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Dobrá no, zkusim vymenit čidlo. A pak dam vedet. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.