Footman Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 chyba bude v té noze... mám 1.8T RS a z Lužin do Davle to zajedu za 5.8-6.2l... Stačí při zrychlení nebrat tolik za to turbo, pozvolna zrychlovat, řadit nahoru při cca 2.500-2800 otáček a hlavně včas sundat nohu z plynu... ,jezdím 50kmh na 3ku, 60-70kmh 4ka a 80-100 pětka. Je pravda, že je to na začátku dost z kopce, ale zase to vynahradí relativně krátkou vzdálenost 30km. Minule jsem se byl jen tak projet z Prahy do Strakonic a přes Č.Krumlov a Budějovice zpět na prahu, za 6.7l / 100km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 taky s tim nemam problem zajet za cca 6l, ale dlouhodobý prumer mam 8.7 :-D ted s klimou to ale leze o dost nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Ja mam dlouhodoby 10 rovnych :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Když jsem RSo kupoval já, tak byla dlouhodobá 11,2. Pak jsem to vynuloval protože jsem měl odpojenou baterku a za ty nějáký 2000km co jsem najel mám teď asi 7,5 dlouhodobou :-) Moc jí asi šetřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Ty jo, provetrej nekdy ty koniky :P Ja si vzdycky rikam ze pojedu na spotrebu, ale vzdycky me nekdo vyprovokuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Ale jo, to zase občas provětrávám....spíš je to tím že jezdím málo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Zatím se nic moc neděje, tak ve volných chvílích stále čistím :) A ne, opravdu to není nemoc :P pod lištou na zadním nárazníku byla špína...kdo by to byl řekl... umyl jsem štětečkem - ale pořád je to špinavé.. ještě že známe clay a magic sponge (fakt parádní věc) takže máme vcelku uspokojivé čisto zatím se to všechno učím používat, ale přicházím tomu na chuť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Parádně to čistíš ! Přistavil bych Ti svoje.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 prý že to není nemoc :D ale krásné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 já bych to měl udělat taky :D ted auto kurva zanedbávám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Před pár dny jsem namontoval trochu toho bílého světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Jaký jsi dal do potkávaček?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 a aby toho světla nebyla zase tak moc, tak jsem dneska udělal kouřový xenony :) upřímně ještě nejsem rozhodnutej pro nějaký finální vzhled, ale pro zatím jsem zatmavil, udělal jsem to nejlevnější folii co jsem našel, takže je možné že ani dlouho nevydrží...všude je tam spousta bublinek ale je to poznat jen hodně zblízka...Časem stejně asi lampy rozlepím(pokud se to podaří...řezat je nechci, i když mám dvoje) a zkusím nějak upravit vnitřek...ale to zas někdy jindy. Jo a ještě čekám na černou folii na polepení chrom. rámečku na masce, aby to ladilo. A asi pujdou do černý i sloupky. :) A samozřejmě se brzy chystám něco zase vyčistit B) Jaký jsi dal do potkávaček? :) potkávačky mám klasickej xenon. LEDky jsem dal do parkovaček a do zpáteček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Jsem slepej :D... bílá je dobrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonda T Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 moc pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KubajsH Odesláno Srpen 1, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 Ahoj mohl by mi někdo pomoci mám octavii 1.8T 20V turbo 110kw r.v. 2002 eleganc potřeboval bych příručku. Díky za případné odpovědi. kubajsH 20V 110kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Moc pekna.hodne by me zajimalo,kde jsi koupil ten znak na volant a jak se meni a co obnasi dodelat maxika,protoze me celkem stve,ze kdyz chci teplotu venku,tak furt neco musim precvakavat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Ten znak jsem koupil přes sbazar.cz ale mám pocit že se dají sehnat i tady na fóru v sekci bazar..znak se nemění jenom se jednoduše náleží na stávající znak. Maxidot jsem si dodělal sám díky návodu a různým diskuzim tady na fóru :-) jinak Teda potřebuješ sehnat budíky s Maxidotem(s PINem) a mít funkční VAG kabel přes který to pak jen nakodujes. Nikdy předtím jsem to nedělal a taky jsem to zvládl,takže s potřebným vybavením a správnými informacemi se to dá dodělat i doma v garáži. _______________ Jinak taky došla černá fólie :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Moc pěkné změny ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Díky, postupně asi ještě předělám xenony zevnitř do černé barvy,blinkry černý a sloupky taky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Měli jsme stejný nápad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Přiznám se bez mučení že když jsem přemýšlel jak vyladit masku,tak to byla právě tvoje Octa kde jsem našel inspiraci :-) jen jsem tam samozřejmě hned viděl žlutou barvu a chtěl jsem to vidět na živo, tak jsem to zkusil a takhle to dopadlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 RS zelena by taky nemusela vypadat marne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Je fakt že by to ladilo k RS znaku na masce :-) Však tohle mám jen Plasti Dipem, takže je to jen dočasné. Ono celý to mám udělaný tak aby se to dalo vrátit do původního stavu. Chtěl jsem vědět jestli se mi to bude líbit...a pak že bych výslednou verzi udělal lakem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Tak jsem si včera řekl, že trochu opláchnu auto a co se nestalo....při sušení čelního skla najednou koukám a ona se tam vyloupla prasklina před řidičem dobrých 30 cm dlouhá...takže dnes proběhla výměna čelního skla (4270,-) a v nejbližší době si jedu pro připojištění....až to praskne znova, nechci to zase platit. Jinak taky proběhl menší upgrade. Byli jsme na návštěvě u autoelektrikáře a Yellow dostala tempomat a 12V zásuvku do kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Kde si nechával měnit sklo? Mám taky prasklinu... Ještě se zeptám, máš dobrého elektrikáře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 V Náchodě firma Rspeed...včera jsem se objednal, dnes ráno jsem jim auto dovezl a po práci jsem si ho vyzvedl s novým sklem. Jsem rád že to bylo takhle rychle vyřízený. Elektrikáře mám známého ale až v Trutnově...chystáš se něco dodělávat? :-) Je ale fakt že má furt dost práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Tak to bych taky potřeboval vyměnit sklo, ale já ho mám jen hodně oťukané od kamínků. Pojistka na skla určo se vyplatí. Jinak pěkné dodělávky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Já znám taky dobrého elektrikáře. Bydlí v Libči. Jestli jezdíš přes Trutnov, tak ti dám číslo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.