Přejít na obsah

Arktická O2 - LaK

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Diku, ikdyz jsem oktavky nesnasel tak musim rict, ze je to nejlepsi a asi i nejhezci auto, jaky jsem kdy mel :) Ikdyz jako sluzebaka mame O2 v elegance vybave a je to chudobka :( Spousta veci, na ktery jsem zvykly ze sveho auta tam chybi.

Jediny co mi na mem aute pri me vysce vadi je to, ze diky elektrickym sedackam nejde dat niz :(

Pejp : Ani ne, me se ten chrom libi. Auta jsem se vzdycky snazil mit "factory default" :) Z toho duvodu tam nechavam i zelena loga, ikdyz ta nova chromova jsou urcite hezci.

Odkaz ke komentáři

l@k ej stejny jako elegance, akorát to má trošku jiny sedačky no :D a ty elektricky nesnáším, sou strašně vysoko díky elektrice.

webasto je good, akorát to je tak na použití od prosince do unora no... jindy to ani nezapínám.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

pejp : njn zastavba je jinak draha jako svin. Kamarad to taky chtel (po tom co jsem ho nalakal)

marekczek : No nevim, ten sluzebak sam nestira, sam nesviti, nesklapi se tomu zrcatka. O tristnim polodotu (nebo jak to nazvat) a o volantu bez tlacitek ani nemluve. Proste kraviny, na ktery jsem si strasne rychle zvyknul.

marekczek: Jinak webasto pouzivam i v lete, kdy ho prepinam na vetrani a v tech lonskych vedrech to bylo docela znat.

Jinak na webastu je pekny i ten skodoliby rozmer, kdyz rano prijdu k autu, nasednu, setru steracema a jedu a pozoruju souseda jak mrdla sklo skrabkou :jelen:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Samozdřejmě, že nikam nemusí,třeba pojede na servis v dohledné době, ale jde o to aby pak při zadávání VIN stále nevyskakovala SDA. Lepši když to podepiše, že odmítá SDA a garanční technik manuálně odstraní SDA z jeho VIN

Upraveno uživatelem milos0785
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...