Virtim Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Tak první závada. Chyba airbagu. Bylo to způsobené překlesanými dráty ve dveřích. Nejtenčí drátky jsou nejvíc namáhané ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Tak jedna zimní :) Ty plechovy zimace me trochu stvou ... Rocni bilance oprav je vymena zadnich kotoucu a desticek, oprava airbagu a montaz tazneho. Super auticko ! Navic ted hodne ocenuji Webasto. Nechapu jak jsem doted mohl bez nej zit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 (upraveno) Aj na zimakoch jej to sekne :) Upraveno Leden 18, 2016 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Je to fešanda . Nepremýšlal si nad maskou v lesklej čiernej? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Diku, ikdyz jsem oktavky nesnasel tak musim rict, ze je to nejlepsi a asi i nejhezci auto, jaky jsem kdy mel :) Ikdyz jako sluzebaka mame O2 v elegance vybave a je to chudobka :( Spousta veci, na ktery jsem zvykly ze sveho auta tam chybi. Jediny co mi na mem aute pri me vysce vadi je to, ze diky elektrickym sedackam nejde dat niz :( Pejp : Ani ne, me se ten chrom libi. Auta jsem se vzdycky snazil mit "factory default" :) Z toho duvodu tam nechavam i zelena loga, ikdyz ta nova chromova jsou urcite hezci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 L&K je L&k :) co ti ale úplne najviac závidím, aj keď závisť je sviňa, tak je Webasto originálne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 (upraveno) l@k ej stejny jako elegance, akorát to má trošku jiny sedačky no :D a ty elektricky nesnáším, sou strašně vysoko díky elektrice. webasto je good, akorát to je tak na použití od prosince do unora no... jindy to ani nezapínám. Upraveno Leden 18, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 pejp : njn zastavba je jinak draha jako svin. Kamarad to taky chtel (po tom co jsem ho nalakal) marekczek : No nevim, ten sluzebak sam nestira, sam nesviti, nesklapi se tomu zrcatka. O tristnim polodotu (nebo jak to nazvat) a o volantu bez tlacitek ani nemluve. Proste kraviny, na ktery jsem si strasne rychle zvyknul. marekczek: Jinak webasto pouzivam i v lete, kdy ho prepinam na vetrani a v tech lonskych vedrech to bylo docela znat. Jinak na webastu je pekny i ten skodoliby rozmer, kdyz rano prijdu k autu, nasednu, setru steracema a jedu a pozoruju souseda jak mrdla sklo skrabkou :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Můj rekord ve spotřebě :) Sice jenom na 50km, ale to číslo je pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Srpen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Tak jedna smutnější aktualizace. Dával jsem přednost chodci a ten za mnou se rozhodl, že na nějaký chodce kašle. Jen nárazník, pod ním prý vše OK. Pojistovna poslala prachy, tak snad se do toho vejdu. Nerad bych se s nima hadal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Září 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Tak mi dneska dorazil dopis od Centra sluzeb pro silnicni dopravu. At se jdou s upravou sw meho auta bodnout! Me vyhovuje jak je a nic na tom nehodlam menit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Co ti píšou ohledně SW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Září 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Tohle je priloha toho dopisu. Sorry mobil mi to otocil. Az se dostanu ke kompu tak to upravim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 23R6 není povinná. Můžeš samozdřejmě SDA odmítnout. Zajdi do autorizáku a oni s tebou sepíšou na zakázkový list. Příklad jak to píši já : Zákazník odmítl SDA 23R6, byl seznámen s riziky neprovedení akce. Razítko a podpis. A Garanční technik se o to postará 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 se na ně vyprdni a nic nepodepisuj. řekni jim at ti dají odškodnění, zase to zkoušejí s prominutím na ovce. V USA by si s nima každej vytřel svoji zadnici. nevím proč by někam měl jezdit zákazník, když si to samo podělalo VW, ale když jim to lidi žerou, tak pro ně lépe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 (upraveno) Samozdřejmě, že nikam nemusí,třeba pojede na servis v dohledné době, ale jde o to aby pak při zadávání VIN stále nevyskakovala SDA. Lepši když to podepiše, že odmítá SDA a garanční technik manuálně odstraní SDA z jeho VIN Upraveno Září 5, 2016 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Tak nárazník jako nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.