šátec Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Mám předface OII a budu sundavat boční obyčejné plastové lišty a nahrazovat lakovanými z facelifta, u těch z facelifta co jsem si sehnal je vidět, že je to přilepené jen oboustrannou lepící páskou, stejně to bude asi i u těch předface že? Jak je nejlépe sundat z auta ? Prostě to vzít silou a strhnout dolu ? Určitě tam zůstane nějaká ta páska, jak ji nejlépe sundat dolu bez poničení laku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 použiješ třeba obal od kazety a lepidlo poté sundáš gumovým kotoučem na vrtačce. http://www.skodaoctavia.cz/clanek/odstraneni-bocnich-ochranych-list Jde to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 heh obal od kazety už asi nikde nenajdu :) ten kotouč to bude asi nejlepší no dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Lenze OII ma tie listy nalepene v tom prelise, si neviem predstavit, ako to das dolu nejakym obalom z kazety, bez poskodenia laku. Ten navod je na OI a ta ma tie listy nalepene inak. Zaklad je listy poriadne nahriat, potom to pojde dolu lahko. Tiez sa na to casom chystam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Tak jsem se do toho pustil dneska. Bylo vedro a auto rozpálený, tak jsem nemusel nahřívat a šlo to dolu docela lehce. Kamarád ze servisu mi půjčil ten kotouč, mno a dolu to šlo fakt parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.