pokorny8 Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Dobrý den/Ahoj, stal jsem se čerstvým vlastníkem (sice ojeté) Octavie II r.v. 12/2005, 2.0 FSI, 110kW ve výbavě Elegance. Z auta mám více než dobrý pocit. V interiéru na středním panelu mám namontovanou radionavigaci Nexus, která se dle zjištěného infa montovala do těchto octávií pouze přibližně 2 roky a poté se kompletně přešlo na Columbus. Chci se tedy zeptat, zda je možné zakoupit (a případně jakou verzi a na co si dát pozor) Columbuse a jak problematická bude výměna a následná funkčnost. Dále (ale na to bych až tak nespěchal, protože jsem zatím nehledal ani cenu a možnosti) bych se chtěl zeptat, na možnost výměny stávajícího (obyčejného) volantu za multifunkční. Předem děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 A proč nepoužít tlačítko hledat? Koukni do Autohifi a pak do elektriky mr do 2008. Pokud nemáš nikkoho s diagnostikou, tak si sežeň kontakt, nech si vyčítat jednotky a pak můžeš začít špekulovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
COBRA Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Zdar když by jsi se nexuse chtěl zbavit tak se na mě obrať , ja ho měl v předchozí octavce a spokojenost. kolumbus je sice lepší ale nexus mi stači :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pokorny8 Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Zdar když by jsi se nexuse chtěl zbavit tak se na mě obrať , ja ho měl v předchozí octavce a spokojenost. kolumbus je sice lepší ale nexus mi stači :) Ahoj, určitě se ozvu. Pošli mi do zpráv nějaký kontakt, protože výměnu bych udělat chtěl. Mě se nexus nezdá špatný avšak zvyklý jsem na columba, tak bych si ho chtěl "dopřát". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stesticek Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Pokud je to ještě aktuální a jsi z Prahy, tak se obrať na místního člena rolbaře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Zdravím, chcem sa spýtať, či náhodou nemáš pôvodný trojramenný volant na predaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.