PeterSVK Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Zdravim,99 O1 LaK 81 KW AHF....Nedosada mi strešne okno..neviete mi nekto poradiť čo s tym? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drakoctavka Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Zdravim,99 O1 LaK 81 KW AHF....Nedosada mi strešne okno..neviete mi nekto poradiť čo s tym? diky Myslím že se rozhodilo nastavení. Zapni klíček a zatlač na ovládací otočný knoflík v širším místě. Okno začne jezdit, drž ho než projede všechny polohy a mělo by to sedět. Když ne, bude závada závažnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedorkamil Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Ahoj. MaFaK-ovi jsem psal provizorní řešení: "Asi ti nedovírá pořádně okno. Měl jsem ten samej problém - manuálně jsem ho nastavil a vyřešeno :) Máš el nebo švihadlo na okýnku? El- sundáš kryt ovládaní okna na strope a s pomocí imbusu /já jsem ho tam měl přiložený, jinak asi 5mm/ si ho nastavíš do požadovaný polohy. Pak by to mělo být OK." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.