160R Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Nemáte dakto cestu do Škoda zákazníckeho centra v MB? Ja sa tak skoro do MB nedostanem a potreboval by som preveriť, či náhodou v predajni nemajú originál Škoda Rapid prívesok na kľúče v červenej farbe. Modrý mám, ale na Slovensku červený už nikto nemá, prestali sa vraj vyrábať a nedá sa už objednať Snažil som sa zistiť to nejak odtiaľko, ale škoda (s malým š) reči... Vďaka za pomoc Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Podivej se na www.obautodily.cz tam bude urcite :) Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Tam som samozrejme pozeral, nemajú ho a nie je ani v ŠZC. Posledná nádej je, že by sa u niekoho doma našiel nejaký zabudnutý nepoužívaný. Nechápem, ako rozmýšľajú kompetentní - červených Rapidov sa predá najviac a blbci prestanú vyrábať zrovna červené prívesky na kľúče... Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Cervenych se proda nejvic ? Mne pride, ze vidam nejvic bile a nejake odstiny v modre. Cervene vubec nepotkavam, nebo si jich nevsimnu. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 igore ja se tam skocim podivat zitra ;) treba se tam objevi :) Odkaz ke komentáři
sivakjan Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 (upraveno) Dobrý den chtěl bych se zeptát, Stratil jsem klíč (jediný) od auta. VW GOLF 4, proto se obracim na vás s prozbou je možné mi poradit. Dá se prý podle TP a win. Načipovat nový klíč aby mi to sedělo kdo mi to udělá. Děkuji za radu a odpověď. Upraveno Únor 28, 2022 uživatelem sivakjan Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Co to dop.dele tmavýho zase je. Tak skoč na vlak když nemáš klíč a jeď si do toho zákaznického centra Škoda Auto v MB pro klíč ke golfovi. Pokud tě neodnesou o barák vedle do Kosmonos, tak pak zajeď do VW autorizáku pro novej.. 1 Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 1, 2022 Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 Hlavně nepochopím lidi, co mají k autu jen jeden klíč a nějak je to netankuje. 2 týdny zpět jsem řešil se známými ... . Já loni založil náhradní klíč k našemu pracovnímu Berlingu (zapomněl jsem ho u rodičů v jejich autě, když jsem přejížděl) a než jsem ho našel, bo mi to fakt necvaklo, nechal jsem okamžitě udělat záložák. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 1, 2022 Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 myslím že původní igorova prosba je dávno mimo mísu takže to tu i lockem Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky