peter2410 Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Ma niekto so sedackami z dynamic paketu skusenosti? Su tvrdsie ako standardne? Potahovy material je taky isty aku u standardnych? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Červen 19, 2015 Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Jo jsou skvělé, pevné a mají pěkné boční vedení. Na dlouhé cesty vynikající. Jsou to vlastně RS sedačky s jiným potahem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Červen 19, 2015 Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Ano,mám dynamic paket. Perfektně se v nich sedí, vylézaní je horší, ale když se usadíš a jedeš, je to páráda;). S normálníma nemám zkušenost,takže nemohu porovnávat. Jen doufám,že se nezačnou bortit bočnice jak u OII FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Červen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Diky. Akurat dnes som pozeral vzorkovnik s latkami a som trosku v rozpakoch. Tie sedadla maju v potahu take semisove pruzky alebo co. sa bojim aby sa na to zbytocne vsetko nechytalo ale sa to nebodaj nezodralo alebo co. Trosku ma to teraz zneistilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Mam najeto 90 tis a jsou jako nove, jezdim v obleku, normalne, sportovne oblečený nic se nikde nechyta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Zdravím. Neviem či to bol niekto tu, ale niekto písal že má na sedačke z dynamic paketu nejaký akoby fľak na sedacej časti. Odstránili ste to? A ešte otázka, už som čítal o sťažnosti so žmolením latky na sedačke. Vy to nepozorujete? Dik za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 není to flek, ale spíš takovéto kreslení po semiši ..... zvedneš se a je tam vidět prdel, přejedeš rukou a je to pryč. Teď po 100 ale musím říct, že se docela "oseděla" levá bočnice u stehna....časté nastupování a vystupování. Měl jsem možnost jet v kolegově co je stejně stará a najeto má 30tis a je to znát. Celkově bych Dynamic sedačky hodnotil asi jako jednu z mála ospravedlnitelných příplatkových položek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Tak pri mojom vystupovaní ich odfajcim po roku :D sedia mi lepšie kvôli užšiemu bočnému vedeniu oproti ambition sedačkam. Štandardné ambtition sú širšie ako v OII (ktoré sú mi akurát) , tak by som v nich asi lietal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Sedačky po 100tis https://goo.gl/photos/kxhPrmVWAwmGoiq58 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro522 Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Buď to je zle osvetlené, alebo sú trochu vyblednuté !? Je to červené prešitie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Blesk, a vysezena prdel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Přesně tak, vysezená(vyšisovaná,vydřená)prdel. Co ale vypadá na první pohled ok jsou bočnice,což se projevu u nasednutí/vysednutí a né všechny ojetiny je mají v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Vypadají ale levá je o poznání měkčí!!! Není pokrčená ale na omak to znát. Nicméně sedadla jsou tak jak tak skvělá. Btw chytil jsem informaci že v novém SIII by měl být k dispozici sport packet ale v konfiguratoru stále není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvirek Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 čau, můžete někdo změřit délku sedáku u sportovní sedačky ? Případně pokud někdo máte zkušenost s obyčejnými v O3 ( style ) a sportovními, napsat, zda je sklon v rozdílu sklonu ? Potřeboval bych zvýšit sklon přední části sedáku a možná to ty sportovní mají lepší, nebo jsou delší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Únor 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 Daju sa zadne sedacky/operadla z dynamicu v combi sklapat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 O vikendu jsem dal rs sedacky a je to obrovsky rozdil v kvalitě sezení. Jsem maximalně spokojený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuro_SV Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Ahojte Mate skusenosti s nakupom z mihocar.cz, rozmyslam aj ja ze dam sedacky z dynamicu, a nasiel som na ich webe par kuskov sad ( v sluozobnej octe som ich mal, teraz v sukromnej o3 combi mam klasiku ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Bacha na to !!! V sedačkách z Mihocaru nejsou Airbagy !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuro_SV Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Bárty diky za dolezite upozornenie, daju sa tam premontovat z tych klasickych ci treba dokupit origose? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Airbagy se dají použít z původních sedadel :palec: . Kupovat nový origo je nesmysl !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuro_SV Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Supis, dik za info Bárty, uz len vymysliet co urobim so starymi ... skusim zavolat ci by som nesiel priamo tam a urobil vymenu na mieste a nechal tam ich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.