312 Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Zdravim ma nekdo upravenou octu od DieselTechnik z Kladna? Chtel bych tam nechat upravit auti ale nevim porad jestli do toho jid. Nikde na netu nemohu najid zkusenost s nim. Na facebooku mi napsali odkaz na profi chip a tam je mvolemsky tdifun adt ale me zajma DieselTechnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 Ahoj, zkus se zeptat kluků od Kladna ... milos0785 nebo Adolfik. .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pan_dominik Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Mam od nej chip z 81 na 100kw a nemuzu si ztezovat. Pan ochotnej, poradi, necha projet a pak se teprv plati. A nalepka dieseltechnik k tomu, ted jsem ji daval na auto. Za me muzu doporucit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 A má brzdu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Červen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Prave ze brzdu nema. Co ja bydlim tak mel od nej taky chip v octe rikal ze to je nejaky origo soft on si to nechal udelat taky od nej a rikal super auto litalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 29, 2015 Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 (upraveno) V tom případě být Tebou, tak jedu jinam! Je sice hezký, že je u něj pár lidí spokojených, ale nikdo z nich skutečně neví, kolik kW A Nm na motoru má. Přidám vlastní zkušenost s sportmotor.cz, brzdu také neměli. Před léty jsem tam nechal "chipnout" oktávku, stálo mě to ani nebudu říkat kolik. Pán povídá, tak tam máte 103kW/310Nm. Auto jelo o poznání líp, tak jsem byl také pár let spokojen až do minulého roku, kdy jsem po výměně turba za větší jel na chip, kde brzdu mají. Po odbrždění před chipem se zjistilo, že jsem roky spokojeně jezdil místo výkonu uvedeného výše, s výkonem 89kW/250Nm (série papírově 81kW/235Nm), za ty prachy paráda. Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl. Za ty peníze, bych se na nějaký dieseltechnik ani ... Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl. Upraveno Červen 30, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 29, 2015 Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Tak zrovna motorpower si zaklada na tom jakej je kvalitni ladic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 29, 2015 Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 (upraveno) to nevím na čem si zakládá, ale člověk alespoň ví, na čem je. Upraveno Červen 29, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 29, 2015 Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Nechapu proc sis tedy od nej nechal delat dalsi chip nebo nechapu tvuj podpis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Červen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Tak k dieseltechnika necham byt a zajedu k overenym. Chtel sem k Tdifun ale to je pro me moc daleko takze bud mvolemsky nebo tady z OC fora SGS motopower. To by uz melo byt vpoho snad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Špatně jsem to napsal, měl sem na mysli sportmotor.cz S motorpower taky chybu neuděláš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 no nevím, no .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 modří vědí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Nedelejte zagorky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 každého věc, rozhodně tu nebudeme rozpoutávat debaty na téma kvality chipů ve spojení s výše zmíněnými pány od sportmotoru i motorpoweru jen jsme povytáhli obočí ... V tom případě být Tebou, tak jedu jinam! Je sice hezký, že je u něj pár lidí spokojených, ale nikdo z nich skutečně neví, kolik kW A Nm na motoru má. Přidám vlastní zkušenost s sportmotor.cz, brzdu také neměli. Před léty jsem tam nechal "chipnout" oktávku, stálo mě to ani nebudu říkat kolik. Pán povídá, tak tam máte 103kW/310Nm. Auto jelo o poznání líp, tak jsem byl také pár let spokojen až do minulého roku, kdy jsem po výměně turba za větší jel na chip, kde brzdu mají. Po odbrždění před chipem se zjistilo, že jsem roky spokojeně jezdil místo výkonu uvedeného výše, s výkonem 89kW/250Nm (série papírově 81kW/235Nm), za ty prachy paráda.Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl.Za ty peníze, bych se na nějaký dieseltechnik ani ... Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl. jako sorry, ale píšeš, že auto jelo po chipu o poznání líp, tedy znatelný rozdíl a pak najednou zjistíš, že jsi jezdil v podstatě na sériových parametrech? nějaký divný né? jinak souhlas, ladit je potřeba na brzdě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Spis bych rekl ze zafungoval placebo efekt....neco jsme vam tam udelali a mate tam tolik kW a v hlave si reknes tyjo to jede dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Před léty jsem tam nechal "chipnout" oktávku, stálo mě to ani nebudu říkat kolik. Pán povídá, tak tam máte 103kW/310Nm. Auto jelo o poznání líp, tak jsem byl také pár let spokojen až do minulého roku, kdy jsem po výměně turba za větší jel na chip, kde brzdu mají. Po odbrždění před chipem se zjistilo, že jsem roky spokojeně jezdil místo výkonu uvedeného výše, s výkonem 89kW/250Nm (série papírově 81kW/235Nm), za ty prachy paráda. No a co jsi čekal, použil jsi turbo jiné specifikace takže ten výkon tam prostě ani být nemohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Za mne důležitější, než kolik kW / Nm tam někdo naleje na parkovišti před Kauflandem, je důležitější průběh výkonu a momentu. A to bez brzdy nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.