Přejít na obsah

DieselTechnik

Doporučené příspěvky

V tom případě být Tebou, tak jedu jinam! Je sice hezký, že je u něj pár lidí spokojených, ale nikdo z nich skutečně neví, kolik kW A Nm na motoru má. Přidám vlastní zkušenost s sportmotor.cz, brzdu také neměli. Před léty jsem tam nechal "chipnout" oktávku, stálo mě to ani nebudu říkat kolik. Pán povídá, tak tam máte 103kW/310Nm. Auto jelo o poznání líp, tak jsem byl také pár let spokojen až do minulého roku, kdy jsem po výměně turba za větší jel na chip, kde brzdu mají. Po odbrždění před chipem se zjistilo, že jsem roky spokojeně jezdil místo výkonu uvedeného výše, s výkonem 89kW/250Nm (série papírově 81kW/235Nm), za ty prachy paráda.

Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl.

Za ty peníze, bych se na nějaký dieseltechnik ani ... Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl.

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

každého věc, rozhodně tu nebudeme rozpoutávat debaty na téma kvality chipů ve spojení s výše zmíněnými pány od sportmotoru i motorpoweru

jen jsme povytáhli obočí ...

V tom případě být Tebou, tak jedu jinam! Je sice hezký, že je u něj pár lidí spokojených, ale nikdo z nich skutečně neví, kolik kW A Nm na motoru má. Přidám vlastní zkušenost s sportmotor.cz, brzdu také neměli. Před léty jsem tam nechal "chipnout" oktávku, stálo mě to ani nebudu říkat kolik. Pán povídá, tak tam máte 103kW/310Nm. Auto jelo o poznání líp, tak jsem byl také pár let spokojen až do minulého roku, kdy jsem po výměně turba za větší jel na chip, kde brzdu mají. Po odbrždění před chipem se zjistilo, že jsem roky spokojeně jezdil místo výkonu uvedeného výše, s výkonem 89kW/250Nm (série papírově 81kW/235Nm), za ty prachy paráda.
Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl.
Za ty peníze, bych se na nějaký dieseltechnik ani ... Přišetři pár korun a jeď někam, kde vidíš, co tam máš před a po. Jinak to nemá smysl.

jako sorry, ale píšeš, že auto jelo po chipu o poznání líp, tedy znatelný rozdíl a pak najednou zjistíš, že jsi jezdil v podstatě na sériových parametrech? nějaký divný né?

jinak souhlas, ladit je potřeba na brzdě

Odkaz ke komentáři

Před léty jsem tam nechal "chipnout" oktávku, stálo mě to ani nebudu říkat kolik. Pán povídá, tak tam máte 103kW/310Nm. Auto jelo o poznání líp, tak jsem byl také pár let spokojen až do minulého roku, kdy jsem po výměně turba za větší jel na chip, kde brzdu mají. Po odbrždění před chipem se zjistilo, že jsem roky spokojeně jezdil místo výkonu uvedeného výše, s výkonem 89kW/250Nm (série papírově 81kW/235Nm), za ty prachy paráda.

No a co jsi čekal, použil jsi turbo jiné specifikace takže ten výkon tam prostě ani být nemohl.
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...